Kayinvalidemden 1000 tale harclik aldim. Coine gömesim var hahahaha

Veya altin aliym her hafta 100 tl kaybedip 10 haftada sıfırliym
Benim kayınvalidede 400tl verdi oğlumşuma mont almıştım martta doğum günü mont benim hediyem olsun dedi bende onunla 1 gram alacağımSabahta 405tl den 2.5gram aldım bu ayki maaşlardan kalanla.

Aynen canim daha cok kucukler ya canim cikiyor valla.Esim dersteydi.Ogleden sonra diaari cikmam lazim.Dus almam lazim ama alamadim.Oglanlarla banyoyo girdim saclarimi yikadim sadece onlar camasir makinasidir baskuldur oyalanirken.Su ise bak dedim dus almaya vaktim yok

Bugun mont aldim kendime.aslinda daha kalite birsey alicaktim ama su anda normal bedenimden en az 1 beden fazlayim zayiflicam diye uygun mont aldim.Insallah pisman olmam.
Tuvalet kagidi,havlu kagit bir de malum okullar aciliyor toplu maske yatirimi yapmam lazim.Varmidir yt'si olan.

Ben geçen sene mont alacaktım zayıflamayı kafama koymuştum diye almadım.
14 kilo verdim 48 oldum..
Montumu bu sene aldım :)
Yoksa 40 beden mont alacaktım.

Haklısın portakalım, takipleyip al-sat yapmak lazım. Dün zaten sabah almıştım sonra kazanın koşturmacası stresiyle odaklanamadım, bir günde ne bekliyorsam artık :)) Bugün de düşükten aldığım %5-6 yükselmişti satacaktım fırsat olmadı geri düşmüş :)) neyse yatsın bakalım az daha

Ayy okullar ne oldu simdi, konuyu deştim kusura bakma

Ben geçen sene mont alacaktım zayıflamayı kafama koymuştum diye almadım.
14 kilo verdim 48 oldum..
Montumu bu sene aldım :)
Yoksa 40 beden mont alacaktım.
Ay harika yaa muthis kilo vermissin❣❣Insallah ben de verebilirim bi 15 kilo versem olucak.Sigamiyorum eski montlarima Cok pis gaza gelmek istiyorum ama gelemiyorum bir turlu.

Simdi seyreltilmis olarak aciliyor.Ozel egitim,anaokullari,ilkokullar,sinava girecek 8 ve 12 ler basliyor.Siniflar ikiser grup halinde 2 gun okula gidecekler.Simdilik tabi bu degismezse.

Tesekkur ederim.
Hayirlisi olsun herkes icin ama insallah vakalari artirmaz. Bir bitmedi su illet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…