- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.341
Coin diyorum canısıKayinvalidemden 1000 tale harclik aldim. Coine gömesim var hahahaha
Veya altin aliym her hafta 100 tl kaybedip 10 haftada sıfırliym
Coin diyorum canısıSen onu iki günde %100 yapar..ana paranla istediğini yaparsın yine
Benim kayınvalidede 400tl verdi oğlumşuma mont almıştım martta doğum günü mont benim hediyem olsun dedi bende onunla 1 gram alacağımKayinvalidemden 1000 tale harclik aldim. Coine gömesim var hahahaha
Veya altin aliym her hafta 100 tl kaybedip 10 haftada sıfırliym
Nasıl yapıyorsunuz yaCoin diyorum canısıSen onu iki günde %100 yapar..ana paranla istediğini yaparsın yine
Canım ben de bişey yapmıyorum henüz:/ hesabım aktive olmadı. Ama tırsmıyor değilim. Ben de 1 dolarla başlarım herhalde:/Nasıl yapıyorsunuz ya
Günlerdir eksideyim ben
Beceremiyeceğim galiba coinleri
Becerememek degil de acele ediyor olabilir misiniz ?Nasıl yapıyorsunuz ya
Günlerdir eksideyim ben
Beceremiyeceğim galiba coinleri
Stoplu ilerlemiyor musun? Çok biliyorum ya bi de süperim yatırımda. Akıl veriyim azcık durYa deme, suan bi coinim cok ekside.
15 tale yatirdim 10 taleye dustuböyle bakinca 5 tl neki dersin ama 1000 yatirsam 660a duserdi
Aynen canim daha cok kucukler ya canim cikiyor valla.Esim dersteydi.Ogleden sonra diaari cikmam lazim.Dus almam lazim ama alamadim.Oglanlarla banyoyo girdim saclarimi yikadim sadece onlar camasir makinasidir baskuldur oyalanirken.Su ise bak dedim dus almaya vaktim yokBizim kuzular çok küçük daha chelzy. Bir yıl daha dişimizi sıkmamız lazım.
benim kuşum da çok uyanıyor yaa:/ dün işten geldim uyumamış, sadece sırtımda gezinerek uyuyor bu aralar. Geçen haftaya kadar bebek arabasıyla dışarda gezdirip uyutuyordum, bana da yürüyüş oluyordu. Bu aralar onu da kabul etmiyor:/
olduğu kadar artık herşey bizim için
Stoplu ilerlemiyor musun? Çok biliyorum ya bi de süperim yatırımda. Akıl veriyim azcık dur
Ben geçen sene mont alacaktım zayıflamayı kafama koymuştum diye almadım.Bugun mont aldim kendime.aslinda daha kalite birsey alicaktim ama su anda normal bedenimden en az 1 beden fazlayimzayiflicam diye uygun mont aldim.Insallah pisman olmam.
Tuvalet kagidi,havlu kagit bir de malum okullar aciliyor toplu maske yatirimi yapmam lazim.Varmidir yt'si olan.
Haklısın portakalım, takipleyip al-sat yapmak lazım. Dün zaten sabah almıştım sonra kazanın koşturmacası stresiyle odaklanamadım, bir günde ne bekliyorsam artık :)) Bugün de düşükten aldığım %5-6 yükselmişti satacaktım fırsat olmadı geri düşmüş :)) neyse yatsın bakalım az dahaBen suan hepsinden 20 tl lik alma hedefindeyim hahaha. Yastik alti altin gibihisse senetlerim de böyle benim.
Bence analiz bir miktar isliyor. Al sat mantigi isliyor. Ac gozlu olmama kurali isliyor
Ben borsa gibi muamele yaptim oldu yani. 48 saatte %50 sahane. Sorun %50nin 15 tl olmasi
Bugun mont aldim kendime.aslinda daha kalite birsey alicaktim ama su anda normal bedenimden en az 1 beden fazlayimzayiflicam diye uygun mont aldim.Insallah pisman olmam.
Tuvalet kagidi,havlu kagit bir de malum okullar aciliyor toplu maske yatirimi yapmam lazim.Varmidir yt'si olan.
Ay harika yaa muthis kilo vermissin❣❣Insallah ben de verebilirim bi 15 kilo versem olucak.Sigamiyorum eski montlarimaBen geçen sene mont alacaktım zayıflamayı kafama koymuştum diye almadım.
14 kilo verdim 48 oldum..
Montumu bu sene aldım :)
Yoksa 40 beden mont alacaktım.
48 kilo kadin mi olur oney kiz oyleBen geçen sene mont alacaktım zayıflamayı kafama koymuştum diye almadım.
14 kilo verdim 48 oldum..
Montumu bu sene aldım :)
Yoksa 40 beden mont alacaktım.
Bu coin beni pek sarmadıben yine hisse al sat işine devam edeyim
Simdi seyreltilmis olarak aciliyor.Ozel egitim,anaokullari,ilkokullar,sinava girecek 8 ve 12 ler basliyor.Siniflar ikiser grup halinde 2 gun okula gidecekler.Simdilik tabi bu degismezse.Ayy okullar ne oldu simdi, konuyu deştim kusura bakma
Simdi seyreltilmis olarak aciliyor.Ozel egitim,anaokullari,ilkokullar,sinava girecek 8 ve 12 ler basliyor.Siniflar ikiser grup halinde 2 gun okula gidecekler.Simdilik tabi bu degismezse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?