Kızlar günaydın.
bu coinler için nereden bilgi sahibi olabilirim. Nereden al sat yapıyorsunuz.
Bide Borsa. Biraz ilerlemek istiyorum ama pek bilgim yok.
Borsa için öncelikle hesabının olması gerekiyor asmunikal.
Bankan varsa hesabının oldugu mobil şubeden zaten açabiliyorsun.
Mobil bankacılıkta önce seni uygunluk testine sokuyor bilgin olsun.
Coinler içinde ben binance kullanıyorum.
Binanceye para yatırmak için de paparayı indirip kayıp olup kendine hesap açıyorsun.
Kimlik bilgilerin, ve vesikalık foto gibi cep telefonundan anlık fotograf alıp hesabını açıyorlar.
Sonra da paparaya para gönderiyorsun banka hesabından..
Paparadan da binanceye gönderiyorsun.
Youtubede videoları var zaten, ben oradan bakarak yaptım.
İyice araştır ama.
Öğrenmeye çalış:.
1-2 ay zaman tanı kendine..
Hisseleri incele.
Özellikle bist100 ya da bist30.
Grafiklerine bak.
Coinler için de yotubeden analizciler var.
Ama sakın herkesi de dinleyip inanma.
Çok fazla spek var.
Millete hisse ya da coin uçaçak kaçacak deyip aldırıyorlar.
Sonra da paaaaat ! hisse yerlerde.

bu uygulamalardan birini indirip, dolar altın alır gibi mi alıyoruz. tavsiye edebileceğiniz videolar var mı

Aynen öyle

Mesela btc türk seçtiniz

Yeni başlayanlar için btc turk yazın o videoları izleyin

Indirikten sonra 50 tl atın uygulamaya al sat yapın karistirin biraz

Çoook teşekkür ederim. 15 gün sonra sınavım var. o bitsin en iyisi ozaman kafa yormaya başlayayım.
Bol kazançlar

Çoook teşekkür ederim. 15 gün sonra sınavım var. o bitsin en iyisi ozaman kafa yormaya başlayayım.
Bol kazançlar
Coinlere hemen dalma pata küte.
Önce hisse sonra da coin..
Benim hesaba 57 tl attım denemek için.
7 tl zarardayım mesela ajkfjnfnjf

Cevabını verim bu sorununŞimdi haberlerde gördüm.

Eklentiler

• 665A6C8A-944E-436F-83C9-C3D6EB534322.jpeg
    351,6 KB · Görüntüleme: 60
Aslında asla altın almicam diyorum ama çok yükseleceğini biliyorum ileriki dönemde bir de toplu bir ödememiz var 470 den aldığımız altından 10 bini aşkın zararımız var bizimde.. Çok güvenerek aldığım hisseler ekside hep güzel bir getirisi olmadı bende Kâr a geçmeden satmıyorum onları elden çıkarmadan da yeni hisse almıyorum yavaş ilerliyorum yani

İki kuzuyla olması gereken budur Seninki yani

ben de herşeye rağmen iyiydim ama yerler buz kesip, koşuya çıkamayınca bunaldım.

senin ikizler birbirlerini oyalıyorlardır sanki değil mi?

Bizim kuzular çok küçük daha chelzy. Bir yıl daha dişimizi sıkmamız lazım.

benim kuşum da çok uyanıyor yaa:/ dün işten geldim uyumamış, sadece sırtımda gezinerek uyuyor bu aralar. Geçen haftaya kadar bebek arabasıyla dışarda gezdirip uyutuyordum, bana da yürüyüş oluyordu. Bu aralar onu da kabul etmiyor:/

olduğu kadar artık herşey bizim için

Kızlar takip ettiğim coin gece düşüyor bu gece de gözlem yaptım:) alarmı kurdum ama bu daha düşer bir sonraki alarm çalınca alırım diyip yattım geri:))) alamadım tabi. Şimdi ben alım emri girebiliyor muyum? Mesela neo da 305 tl lerde 280 olunca al gibi bir emir girebiliyor muyum gece uykumdan olmak istemiyorum:)))

Günaydın
Merakımdan soruyorum işinizden neden çıkıyorsunuz
Bende mayısta aytılıyorum
O yüzden coin işine girdim:)
Benim işim kendi mesleğim değil. Geçici bir işti birikim için. Saatlerimi azaltıp devam edebilirdim ama bana hiçbişey katmıyor fiziki hareketlilik ve paradan başka. Bizim için çok iyi bir döneme geldi işe giriş/çıkış zamanım. Eşim de çalışmıyordu evdeydi. Borsadan hisse almış, vadesi dolmuş gibi oldu. Vakit tamam yani benim için. Çıkmam ailemiz için en iyisi.

Yaaa ben coin işine girsem gram uyku uyuyamam herhalde:/ bilmiyorum emir olayını henüz hakim değilim ben

Helllooo

Bir derdim varda bir konuya daldim cikamiyorum
29 yasinda issiz bir adam. 324 bin tl borcu var.
Polislik icin sinava girecekmis.
Kiz kardeslerini evlendirecekmis.
Konu sahibi de urfali, ailesi mutlaka altin istermis.
Beklemeye kararli hanim kizimiz.

Ben şok.
Borc da bir miktar subaylik egitiminden mi ne cikarilmis. Tazminat oluyormus bu sekilde. Evlerinin tapusu yok. Babayi emekli edecek. Araba kredisi kartlar 20 bin borc.
Vee pasamiz 2 yildir calismiyor

Evlenmeden bosansin

Bence boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…