neyse napalımmmm canımız sağolsun.kutulu barbie koleksiyonum var tam 23 tane oldular.onları mı satsam acaba .ama henüz tavan yapmadı fiyatlarııı 5 sene saklamam lazımmmm barbie look serisi hele 1000 tl ye 1500 e gidiyorrrr

Bendede Lego city dolu oğlanın.Akşam eşim diyor bunları yapıp satsak deli para olur.Onlarda çok pahalı

Bendede Lego city dolu oğlanın.Akşam eşim diyor bunları yapıp satsak deli para olur.Onlarda çok pahalı
legolar aşırı pahalı.son 2 ayda 4000 e yakın para verdim harry potter koleksiyon legolarına.onlarda indirimli fiyatları.kutularını atmadımmm saklıyorummm.parasız kalırsam bir gün satarımmm

Geçen ay 440tan 10 gr aldım 406yı gördüm bugün içimde bir acı gözümde yaş

100 liralık hisse senedim vardı iki ayrı şirketten. 5 liralık zarardayım

7.6dan dolarım vardı 6.99ı gördüm az önce

Coin alma planları yapıyorum biraz da oradan zarar edeyim

1250,00 tl lik coinim var umarım zarar etmem
Al-sat yapamadım bi denedim beceremedim kardan zarar oldu
Satmayacağım:(

suan o fiyata mi satiliyor hangi barbieler bunlar? Yurtdisinda daha ucuzsa 3-5 canta getirip satayim

eger benim internette bulduklarimsa burda pek pahali degil iyi para yapilir, düsüneyimm ama sonra elimde patlamasinlar
ben 2 şer getirtip birer tanesini sattım bazı bebeklerinn.yüzde 400 kara sattığım da oldu.meraklıları çok türkiyede.toy story oyuncaklarından da iyi kazanmıştımm amerikadan getirtip sattım onları da

Bak bu iş benden sorulur f... ile başlayan kapsülü kullanıyorum 2ye bölüp kullanıyorum makinam güzel yıkıyor şu ana kadar sorun yaşamadım

Bak bu iş benden sorulur f... ile başlayan kapsülü kullanıyorum 2ye bölüp kullanıyorum makinam güzel yıkıyor şu ana kadar sorun yaşamadım

Ya onun da cesitleri var. Reklam olmasin diyorsan özelden atar misin hangisi oldugunu?
Madem bi uzmanlik sozkonusu hemen degerlendirelim hahaha...

niye ay kötü mü yoksa
baktım listeye bu ikisi çok düşmüştü aldım, okuldayken bi ders vardı sezgisel yöntemler diye tamamen ona dayandım

Yok yok düşükten almak her zaman iyidir

Benim uygulamayı öğrenme parami 50 tl mi yatirdığım ilk coinim

Hayatımda yeri ayrıdır ama hiç sevmem hahhaaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…