benımkı de bolunmuyor ya ama su fıledekını alıp boleyım kullanaım yorumları yazarım sana:)

Saolun hojam bu mesajınızdan sonra almışsınız sanırım düştü çünkü altın. Ben de 1 gr almış oldum eksik olmayın

Şimdi attım arkadaşlar giriş fiyatı benim aldıgım fiyat ortadaki anlık ve üstunde arti eski ona göre satıyorsun anlık en sondaki likidasyon ise işte ona düşerse paran puff olup uçuyor ben param.minik diye izole 10x yapıyordum ama genelde en fazla 3x yaparlar likidasyon baya uzak oluyor o zaman tabi

Eklentiler

• Screenshot_20210215-133617_WhatsApp.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 49
Bugunku karim 500 tl de 24 lira
Oynuyorum iste 3 5

Morcum kolayi var yariya kes kullan
Ben tembellikten yapmadim ama bir dene memnun kalacaksin

Suan kullandigimin bi kismi sıvı jel gibi. Bunu kesemem ama yesa da dedi. Bir dahakine kesilcek model alcam bi deniym en azindan.

Yumurtali balikli bulasikta degilse bile daha risksiz grupta....

Valla ben bulaşık deterjanı konusunda kalite diyorum mor.
Diger türlü temiz yıkamıyor.
sert tabletler bardak çanak ne varsa mahvediyor.
Ben quantum max kullanıyorum.
Fairy platiniumu bile solladı bana göre temizlikte.

Benim pek kaliteli bardak canagim yok, hala esimin ogrenci evindeki seyler duruyor hahaha yetmeyenlere ekleme yaptik sadece. Ortalama 10 yillik, geneli en uygundan alinmis seyler. ama quantum max bi aklimda olsun. Kimyasal etkisinden de cekiniyorum. Cok keskin koku oluyor mu makinayi acinca?

Ortadan direk kesiyorlar diye biliyorum akar mı acaba o zaman bide normal fairyler var hem daha ucuz onlardan alın bölümuyor onlar keserek

onları denedım de cok sevmedım nedense plantıum dan vazgecesım yok ama fıleden deneyecegım bı arkadasım cok ovdu bı de bayaa arastıran tıtız bı tıp hem temız olsun hem kımyasal olmasın vs vs dedıgı ıcın guvendım gıbı ama dur bakalım

Ortadan direk kesiyorlar diye biliyorum akar mı acaba o zaman bide normal fairyler var hem daha ucuz onlardan alın bölümuyor onlar keserek
Mesajınızla hiç ilgisi yok biliyorum ama size sormak istedim
Ben coinleri satmasam 1-3 ay dursa acaba karlı olur muyum

Eski kış lastiklerini satacağız ilana koyduk 350tl ye anlaştık dün gelecekti almaya gelmediler bugün gelirler inş üzerine ekler gram alırım bu ay çok açık çıktı. Oğluşa mont almıştım babaannesi parasını ben vereyim doğum günü hediyesi olsun dedi onuda alırsam dolar alırım

380 e düşerse hepsini satıp yiyeceğimmm
Gram altınım kalmadı ama fiziki altınım var biraz.Son 1 gram altını coine yatırdımBiraz dolarım vardı onuda bugün attım coine.Düştükçe düşüyor bakalım eve gidince bir bardak su içip ardından bir mezdeke oynarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…