- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.101
Domestos makinaya zarar vermez mi? Normal yesil paketli olan di mi? Yoksa domestosun özel bir türü mü? Aliym bimden bi deniym
Ya ben fairy aliyorum. Sanirim da en pahalisini almisim. Makinayi acinca acayip kimyasal kokusu geliyor. Baya genzimi yakicak kadar. Tamam hijyen gibi ama kanser de olmayalimordan yola ciktim. Baska bakiym daha iyisi var mi diye ay baktim ben saglam butce ayiriyorum buna. Dedim olmaz portakal
Bölünse inan bu yeterli gelir. Ama bölüncek gibi degil, ambalajla makinaya atilan, 2 bölmesi sıvı olan bi kapsül.
File yakinda yok ama dur kar azalsin giderim yine de. Bi deniym.
Saolun hojam bu mesajınızdan sonra almışsınız sanırım düştü çünkü altın. Ben de 1 gr almış oldum eksik olmayınHenüz alamadım. 1 saate kadar almış olurum. Ben almadan stabil düşüş garanti edemem, ona göre.
285 g. altın, tele cinsinden 115 binin de altına düştü.
Bir umut, 275,285,295 = 115 bin hayaline ulaşabilmem de mümkün.
Düşsün bi daha alırız ceycey (imza yenilen pehlivan)Altından iyice fakirleştim bugünnn. Daha da düşecekmişşşşşş
Bugunku karim 500 tl de 24 lira
Oynuyorum iste 3 5
Morcum kolayi var yariya kes kullan
Ben tembellikten yapmadim ama bir dene memnun kalacaksin
Valla ben bulaşık deterjanı konusunda kalite diyorum mor.
Diger türlü temiz yıkamıyor.
sert tabletler bardak çanak ne varsa mahvediyor.
Ben quantum max kullanıyorum.
Fairy platiniumu bile solladı bana göre temizlikte.
Ortadan direk kesiyorlar diye biliyorum akar mı acaba o zaman bide normal fairyler var hem daha ucuz onlardan alın bölümuyor onlar keserekbenımkı de bolunmuyor ya ama su fıledekını alıp boleyım kullanaım yorumları yazarım sana:)
Ortadan direk kesiyorlar diye biliyorum akar mı acaba o zaman bide normal fairyler var hem daha ucuz onlardan alın bölümuyor onlar keserek
Mesajınızla hiç ilgisi yok biliyorum ama size sormak istedimOrtadan direk kesiyorlar diye biliyorum akar mı acaba o zaman bide normal fairyler var hem daha ucuz onlardan alın bölümuyor onlar keserek
380 e düşerse hepsini satıp yiyeceğimmmAltin en birinci askim benim, oyle deme uzulur
Sacmalama yaaa hayiir380 e düşerse hepsini satıp yiyeceğimmm
380 e düşerse kredi çekip alabilirim hahah ytd380 e düşerse hepsini satıp yiyeceğimmm
Gram altınım kalmadı ama fiziki altınım var biraz.Son 1 gram altını coine yatırdım380 e düşerse hepsini satıp yiyeceğimmm
Ben o sekilde hiç bilmiyorum canım ama düşmüyorlar genelde hisse gibi iste birazda denemek lazımMesajınızla hiç ilgisi yok biliyorum ama size sormak istedim
Ben coinleri satmasam 1-3 ay dursa acaba karlı olur muyum
Kız saçmala altım bu altın380 e düşerse hepsini satıp yiyeceğimmm
para bitti kankaaaa neyle alayımmm anca 2 3 gram alacak param kaldııııDüşsün bi daha alırız ceycey (imza yenilen pehlivan)
At onu coinepara bitti kankaaaa neyle alayımmm anca 2 3 gram alacak param kaldıııı
44.6 gram aldım 3 kusüre çıktı zararımm neresi güzel.millet bitcoinlerden köşeyi dönmüş.bir de benim halime bakkkkkkKız saçmala altım bu altın
anlamıyorummmm.bilmediğim denize dalmammmmmAt onu coineytd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?