- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.301
mantıklı düşününce o parayı biriktirsem kızı direkt rusya ya da benzeri ülkelere tıp eğitimine yollarımmm.miss gibi doktor olurrrr.kolejler meslek sahibi de yapmıyorrrrrIstanbulda hazirlik sinifi 70 bin tl...
Okuma evladim anan o parayla sana dunyanin yarisini alir diycem diyemiyorum
Kızlar binance mi paribu mu ?
Ben gene ikna oldumIstanbulda hazirlik sinifi 70 bin tl...
Okuma evladim anan o parayla sana dunyanin yarisini alir diycem diyemiyorum
Ben olurda alirsam ziyarete gelirsiniz o zamanAaa benden baska hisse biriktiren vaaarrr
Aklinda belli mi kagitlarin? Benim bazilari ucuz da bazilari cok pahali
Eski foçaya da bayilirim. Ama ev almam
Kızlar bu dedeyi gören oldu mu
Ben gene ikna oldum
mantıklı düşününce o parayı biriktirsem kızı direkt rusya ya da benzeri ülkelere tıp eğitimine yollarımmm.miss gibi doktor olurrrr.kolejler meslek sahibi de yapmıyorrrrr
70 bini borsada kullanmanaHahhaah evet ben biliyorum bunu
Investing de bi kagidin forumda bi nine var.
Surekli roket paylasiyor. Ucacak kacacak amcanizin emekli maasini yatirdim ölmeden dünya turu yapicam diyo.
Bi ara cok geyik yaptilar amca bu mu diye.
neye
Ben gelirim zaten yazin cogunlukla ayvaliktayim
vayy vayyy.valla ben de bu işe gireceğimmmmm.gecesi gündüzü yokkk.paralar yağıyorrrrr maşallahhhhhDolarımı 5.83 den 6.56 yaptım 2 dk daallam nasıl heycanlı
kimi parayı bulduğundan bahsediyorrr kimin de umutlar başka bahara kaldıııı.öyle işteeeeBugün ne cok konusulmus öyle yogundum bakamadimHedefler mi yaziliyor kizlar?
Amin amin amin
farkir enerjiden hemem uzaklasiyoruzkimi parayı bulduğundan bahsediyorrr kimin de umutlar başka bahara kaldıııı.öyle işteeee
Ceyceycim yaparsın sen bu coin işinivayy vayyy.valla ben de bu işe gireceğimmmmm.gecesi gündüzü yokkk.paralar yağıyorrrrr maşallahhhhh
değülükkkk ama seni mi kıracağız evetttt çok çokk zenginizzzzzzzfarkir enerjiden hemem uzaklasiyoruz
zengünüz biz
borsa mı bitcoin mi bu kazançlarBen ilk ay 2000 tl ile 510 tl aldim
Bu ay annemin 900unu 1510 yaptim
2000 3100oldu ama bunla cok ilgilenemdim sadece dogru kursundu her zaman olmaz
Kendimde baya kar ettim ama benimki karisik
Sabah ola hayrola
vayy vayyy.valla ben de bu işe gireceğimmmmm.gecesi gündüzü yokkk.paralar yağıyorrrrr maşallahhhhh
işte hiç bilgim yok sıfırımm bu konudaaa.o yüzden biraz bilgileneyimmm de öyle geleyimmm bit sohbetineBitcoin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?