Ben sirf egitime para ödememek icin cocuklarla Almanyaya tasindim (bir de tabi cokdilli yetissinler diye)
almanyada olsam ben de devlette okuturdumm.2 hala kızım var orda.çocukları çok iyi eğitim aldııı.ama biz de öyle değill.bazı zamanlar öğretmensiz bile kaldıkkk.dil de öğrenemiyor haftada 2 saattten nolacak.o da sus çocuğumm konuşma çocuğummm la geçiyor yaramaz çocuklar yüzünden.

Tam duzgun ifade edemem ama mesela btc bazindada aliniyor gecenki btc patlamasinda sende btc olmasa da paran birde oradan degerlenmis oluyor usdt de dolar endeksli
Şimdi btc usdt aldık diyelim sonra başka bir coin almak istediğimizde direk onla alabiliyormuyuz demek mi oluyor?

Kızlar investingteki yorumlar güvenilir değil tamam.
Ama ayı boğa grafikleri de mi yalan yoksa onları dikkate almalı miyiz?
Bugün bankayla konuştum ya.
Bir ümit hesap açılırsa diye hazırlık yapıyorum

ama artık bas bas paraları kolejlere dönemim başladı.okul araştırıyorumm 50 60 binden başladılarr fiyatlara.içindede yemek servis yok daha.mecbur göndereceğimmmmm

Istanbulda hazirlik sinifi 70 bin tl...
Okuma evladim anan o parayla sana dunyanin yarisini alir diycem diyemiyorum

bir şey merak ettim.kazançlarınızı çekiyormusunuz yoksa hep bitcoin olrak mı kalıyorrr?

Ben cekiyorum ceycey mecburen
Cunku ztn ben basedemedim borclarimi kapamak icin girdim gercekten iyi geldi
Cok az sermayem onu cekmem sanirim
Maastan sonra uygun yerden girerim
Sonra sonra biriktirmeye baslayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…