- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.281
almanyada olsam ben de devlette okuturdumm.2 hala kızım var orda.çocukları çok iyi eğitim aldııı.ama biz de öyle değill.bazı zamanlar öğretmensiz bile kaldıkkk.dil de öğrenemiyor haftada 2 saattten nolacak.o da sus çocuğumm konuşma çocuğummm la geçiyor yaramaz çocuklar yüzünden.Ben sirf egitime para ödememek icin cocuklarla Almanyaya tasindim (bir de tabi cokdilli yetissinler diye)
O nasıl oluyor canım?bende listede gördüm birkaç coinin aynı ismin usdt yazanını anlamadım.
Binance uygulaması indirdim kaydımi yaptım ama hangisi daha iyi ya bunlarınBiz direk dolarla olani yapiyoruz binance orjinal tl istoyorsan paribu daha masum binance zaten çukur
Şimdi btc usdt aldık diyelim sonra başka bir coin almak istediğimizde direk onla alabiliyormuyuz demek mi oluyor?Tam duzgun ifade edemem ama mesela btc bazindada aliniyor gecenki btc patlamasinda sende btc olmasa da paran birde oradan degerlenmis oluyor usdt de dolar endeksli
halenn fakirimmmmmmC ceycey0406 zengin oldun mu kizz
Şimdi btc usdt aldık diyelim sonra başka bir coin almak istediğimizde direk onla alabiliyormuyuz demek mi oluyor?
Bende btc Türk pro kullanıyorum . Ben Türk lirasıyla alıyorum fark olur mu senceEvet tam olarak boyle
Ben btcturk kullaniyorum
Bana da annem soylemisti
Sekmelere bak yada video aratabilirmisin
bir şey merak ettim.kazançlarınızı çekiyormusunuz yoksa hep bitcoin olrak mı kalıyorrr?Bende btc Türk pro kullanıyorum . Ben Türk lirasıyla alıyorum fark olur mu sence
Bugün karım 50 lirayı geçti
halenn fakirimmmmmm
Senin anapara ne kadar canım?valla harikasın böyle böyle devamBende btc Türk pro kullanıyorum . Ben Türk lirasıyla alıyorum fark olur mu sence
Allahımmmm hedefe gelEhemmm yazimm o zaman
300 gram altin, 25000 euro, 100 lot Bist 30 hissesi, bir ihtimal Eski Focadan ev
Ehemmm yazimm o zaman
300 gram altin, 25000 euro, 100 lot Bist 30 hissesi, bir ihtimal Eski Focadan ev
Valla biliyorum dersem yalam olur ciddi banada yakinim actı gosterdi biraz yalandan birseyler yapiyorumBinance uygulaması indirdim kaydımi yaptım ama hangisi daha iyi ya bunların
Bende btc Türk pro kullanıyorum . Ben Türk lirasıyla alıyorum fark olur mu sence
ama artık bas bas paraları kolejlere dönemim başladı.okul araştırıyorumm 50 60 binden başladılarr fiyatlara.içindede yemek servis yok daha.mecbur göndereceğimmmmm
bir şey merak ettim.kazançlarınızı çekiyormusunuz yoksa hep bitcoin olrak mı kalıyorrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?