Yaz kızım; nobahari: kocasını yatırım konusunda devre dışı bırakmak

rakamsal bi hedef koyamıyorum ben yaaa.. Allah yürü ya kızım desin bana lütfen

Kizlaaar
Ben geldim
Bir cuval yun aldim
Bir olumlu haber, bir olumsuz riskli haber okudum coinleri nakite cekicem
Annemin parasida bendeydi onu yaklasik yuzde 45 arttirdim
Kendim icin 5500 lira kar ettim ( yaklasik olarak cunku hesaptan cekip yatirdim )
Köpegimin masrafini dusunmem, kredi icin biriktiririm
Gelsin yeni ay yeni coincikler

Riskli haber mi, neymiş ki o? Ben de haber okudum amerikan hükümeti coincilere kızmış ah yapacaklarmış diye ama ne yapabilirler bilmiyorum :))
edit: tesla bile milyar dolarlık coin almamış mıydı, zten hökümet zengin etmiyo mu bunları :))

tesla onları karla çoktann elinden çıkarmıştır.hem çıkarmasa ne olacak o miktar para mı elon musk için.ama biz fakirlerin parası giderse oz aman vayy halimize.fişi bir çekseler puffff uçtuu paralarrr

Benim yaşıma gelince siz de o kadar koyarsınız inşaallah hedeflerinizi, ben 50'lere başladım.
Allah size, benimkinden daha iyi şartlarda 'nirvana'lar nasip etsin ilerleyen yıllarınızda
Cok teşekkür ederim guzel dilekleriniz icin ben sizin yorumlarinizi cok begeniyordum bdvde ama yas olarak hep 35-40 arasi diye düşünmüştüm yansıttığınız enerjiden olsa gerek ❤
Benim ilk hedefim araba aslinda ama ona da para lazim buradaki yazışmalardan ilham aldim hesaptaki parayi yarin değerlendirecegim insallah (kredi karti ödemesi için bekletiyordum ama maas yatinca yine öderim)
Aramizda gercek zenginler vaaar
Hehe valla öyleymiş
Aslinda hedef koymak/gaza gelmek/ilham almak icin iyi bir sey bence
Heveslendım ben de yazcam

bır hıssemden 32 tl kar

dıger hıssemden 0.60 kurus zarar var :)

ıkısını de satmayı dusunmuyorum :)
Oh oh daha bereketli kazanclarin olsun
Makul hedefler aslinda, ulasilamaz degil

Insallah sene sonunda da hedeflere ulastim.der herkes

tesla onları karla çoktann elinden çıkarmıştır.hem çıkarmasa ne olacak o miktar para mı elon musk için.ama biz fakirlerin parası giderse oz aman vayy halimize.fişi bir çekseler puffff uçtuu paralarrr
Yani bu kripto dünyası ilginç gerçekten, bi yandan devletler kendi kontrollerinde olmayan para birimlerine nasıl göz yumuyor garip. Bazıları da devletlerin arka planda desteklediğini söylüyor altına falan alternatif olsun diyeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…