- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.221
2021 HEDEFLERI
S subkortikal 1000 gram altın
yesa 2500 luk hisse senedi, altın ve gumus + hedıyelık alınması gereken altınlar 1 yarım, 2 ceyrek, 4 gram
@morportakal 40 gr altin + 60 gr gumus + 1000 lot bist 30 hissesi
Mihail Zoscenko 80 gram altın
nomunomuchua canım tabloya bıle gerek, bunları yapıstırsam ve herkes yazdıkca guncellesen yeter bence :)
Yaz kızım; nobahari: kocasını yatırım konusunda devre dışı bırakmak2021 HEDEFLERI
S subkortikal 1000 gram altın
yesa 2500 luk hisse senedi, altın ve gumus + hedıyelık alınması gereken altınlar 1 yarım, 2 ceyrek, 4 gram
@morportakal 40 gr altin + 60 gr gumus + 1000 lot bist 30 hissesi
Mihail Zoscenko 80 gram altın
nomunomuchua canım tabloya bıle gerek, bunları yapıstırsam ve herkes yazdıkca guncellesen yeter bence :)
Süpersin yesa. Grubumuzun parlak öğrencisiyıllık hedeflerı yazalımm, ilk sayfada dursun
1 haziranda herkes ne durumda bı guncelleme alırız
sonra da 31 aralıkta durumlar nedır bakarız
her ay her ay nomuya ıs cıkarmayalım bence:)
Amin. İnşaallahrakamsal bi hedef koyamıyorum ben yaaa.. Allah yürü ya kızım desin banalütfen
wuhuuu C ceycey0406 gelir birazdan en zengin kupasını size takdim etmek için :))@Chelzy de 50 gram demişti, bu yıl için.
yesa , nomunomuchua
peki bunları aylık mı güncelleyeceksiniz ?
benim 1000 gram altın + 10.000 USD
wuhuuu C ceycey0406 gelir birazdan en zengin kupasını size takdim etmek için :))
Sözde 16000 kazanacaktıkk 1800 le kapattık günü yani hala fakirimm yırtamadıkkk geneeewuhuuu C ceycey0406 gelir birazdan en zengin kupasını size takdim etmek için :))
Benim bi hedefim yokboza sen de yaz bozaaaaa
haydı kızlarrrrrrrrrrrr hedeflerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Y Yuppiyayye
Led_BiR_Vele_DisTiri
BENNU__
Efsun64
Allah bereket versin ceyceyim güzel para yani, varsın iki yerine bir çanta al :))Sözde 16000 kazanacaktıkk 1800 le kapattık günü yani hala fakirimm yırtamadıkkk geneee
Riskli haber mi, neymiş ki o? Ben de haber okudum amerikan hükümeti coincilere kızmış ah yapacaklarmış diye ama ne yapabilirler bilmiyorum :))Kizlaaar
Ben geldim
Bir cuval yun aldim
Bir olumlu haber, bir olumsuz riskli haber okudum coinleri nakite cekicem
Annemin parasida bendeydi onu yaklasik yuzde 45 arttirdim
Kendim icin 5500 lira kar ettim ( yaklasik olarak cunku hesaptan cekip yatirdim )
Köpegimin masrafini dusunmem, kredi icin biriktiririm
Gelsin yeni ay yeni coincikler
hayat pahalı neresi güzel.bir araba bakımı 2700 tl olmuş o da indirimliiiAllah bereket versin ceyceyim güzel para yani, varsın iki yerine bir çanta al :))
tesla onları karla çoktann elinden çıkarmıştır.hem çıkarmasa ne olacak o miktar para mı elon musk için.ama biz fakirlerin parası giderse oz aman vayy halimize.fişi bir çekseler puffff uçtuu paralarrrRiskli haber mi, neymiş ki o? Ben de haber okudum amerikan hükümeti coincilere kızmış ah yapacaklarmış diye ama ne yapabilirler bilmiyorum :))
edit: tesla bile milyar dolarlık coin almamış mıydı, zten hökümet zengin etmiyo mu bunları :))
Cok teşekkür ederim guzel dilekleriniz icinBenim yaşıma gelince siz de o kadar koyarsınız inşaallah hedeflerinizi, ben 50'lere başladım.
Allah size, benimkinden daha iyi şartlarda 'nirvana'lar nasip etsin ilerleyen yıllarınızda
Hehe valla öyleymişAramizda gercek zenginler vaaar
Oh oh daha bereketli kazanclarin olsunHeveslendım ben de yazcam
bır hıssemden 32 tl kar
dıger hıssemden 0.60 kurus zarar var :)
ıkısını de satmayı dusunmuyorum :)
Makul hedefler aslinda, ulasilamaz degilhadı hedeflerı de yazalım
benım hedefım
hısse senedı 2500 tl lık
altın 2500 tl lık
gumus 2500 tl lık
ve hediyelik gitmesi gereken tum yarım altın, ceyrek ve gramları yapmak (sımdı baktım durum soyle)
1 yarım
2 ceyrek
4 gram
nomunomuchua sana zahmet olmazsa kı ben de yardımcı olurum ılk sayfaya ekleyelım mı hedeflerımızı :)
Bu arada caktirmadan zengun olanlar parmak kaldirsin bakiyim
Mor?
Yesa?
Nomu?
Doktor?
Chelzy?
Yuppi?
Arada kimi unuttum kesin zengin olan kimse onu unuttum
Ben de kış bitimi götürecem bakalım usta ne çıkaracak :)) ben yetkili servise götürmüyorum artık, kazıklanmaktan başka hiçbir faydasını görmedim şimdiye kadarhayat pahalı neresi güzel.bir araba bakımı 2700 tl olmuş o da indirimliii
Yani bu kripto dünyası ilginç gerçekten, bi yandan devletler kendi kontrollerinde olmayan para birimlerine nasıl göz yumuyor garip. Bazıları da devletlerin arka planda desteklediğini söylüyor altına falan alternatif olsun diyeymiştesla onları karla çoktann elinden çıkarmıştır.hem çıkarmasa ne olacak o miktar para mı elon musk için.ama biz fakirlerin parası giderse oz aman vayy halimize.fişi bir çekseler puffff uçtuu paralarrr
heyyy maşallahhhh yürüüü kim tutarr seniii.biz eski koltuklarda oturmaya devam edelimm bir süre dahaaaaa4 hissem var hepsi artıda masallahhatta maşallah hocam maşallah
Yeni bir bebek hissecik aldım o duruyor öyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?