- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.121
Sonra kocasi sizofren oldu hastanede yatti 1 haftada toparladi masallah,arada da zeynebin evini yakmaya kalkisti.
Hepimiz kazanalim ya kadinlara kimse yardimci olmuyor o yuzden ne duyarsam.soylemeye calısiyorumha olur olmaz bilemem ama ben simdilik cok iyi gidiyorum
bu arada doco iyi duştu goren gormuştur
ytd yazalım sinir oluyorum ama neyse
Suyu azaldıkça su ekleyecekmiyiz sıcak su mesela10 12 saat kisik ateste... kesinlikle fokur fokur kaynamayacak.
Kemigi de firinliyorum sebzelerle. Zaten bunlar bi su saliyor. Dibi de böyle jel gibi olur tepsinin. Hepsini tencereye.... kemik, sebzeler, cikan su... soguk su ekliyoruz. 10 12 saat dedigim gibi. Mumkun olabildigince buyuk, duz tencere olsun. Yani tencere kavisli olmasin
Coin nereden hangi bankadan alınıyor
Bu uygulamalar güvenilir miCoin hiç bir bankadan alınmaz
Sadece uygulama ile
Btc türk
Binance
Gibi
Bu uygulamalar güvenilir mi
Ay benim bu coinler azcık para yazıyo givi maşallahBu arada caktirmadan zengun olanlar parmak kaldirsin bakiyim
Mor?
Yesa?
Nomu?
Doktor?
Chelzy?
Yuppi?
Arada kimi unuttum kesin zengin olan kimse onu unuttum
Suyu azaldıkça su ekleyecekmiyiz sıcak su mesela
Bence güvenilir ama siz yine de kendiniz araştırın
Canım benim etrafımdakiler de öyle:/ bizzat ablalarım, hep en olmadık zamanlarda vurdular beni. Hala diyorum içimden keşke şu fırsatları onlara da anlatabilsem diye ama bahsettiğim gibi adımı kumarbaza çıkartıp bi güzel çizerler beniBen bu desteği en yakınimdaki kadınlarda bile görmedim
Bendede neo var şimdilik az bi kar yazmış akşama kadar koparsa diye umud ediyorumNeo da beklentiye biraz daha var gibi geliyor.
Alt satta serbest tabiki satip ustten alabilirsin
Bilemeyiz ki? Esime gore borsa cok daha guvenilir karsinda bir muhattap sirket var ama bitcoin de yok diyor.Bense guveniyorum diyorum.Kisiden kisiye degisiyor.Siz bir arastirin arkadaslarin dedigi gibi.Bu uygulamalar güvenilir mi
Neyse tamam tamamm unutuyoruz bunlarishsDDHDGGD
Gülmeyin baaa..
İntihar ederim.
sorumlusu ikinizi yazarım
Bendede neo var şimdilik az bi kar yazmış akşama kadar koparsa diye umud ediyorum
Ay benim bu coinler azcık para yazıyo givi maşallahakşama kadar eksiye inmeden istediğim rakamlara gelirsa satınca yazarım
Evet önceki aldıklarımı korkup hızlıca sattım şimdi bekliyorum.Açıkcası ben anaparamı kaybetsemde üzülmeyeceğim kadar belirledim.O yüzden keyif alıyorum öyle takılıyorum bakalım.Tabi kaybetmeyip kazanırsam daha çok keyif alırımGuzel bir secim
Beklenti var ama tabiki karar mekanizmalarini biz isletiyoruz ister kar ala ala al sat yapip git ama sattigin yerden asagi dusmemeside var
Ya ben sattim ama tekrar giremiyorum.Cok zevkli dimi
1 numarali kural asla zararina satmak yok
Evet evet gün içinde çok takip edemiyorumda akşam izliyorum fiyatları ona görw alıyorum.şimdilik zarar etmedim.bir iki tanesini sattım ondan a hızlı yükseldiCok zevkli dimi
1 numarali kural asla zararina satmak yok
Evet önceki aldıklarımı korkup hızlıca sattım şimdi bekliyorum.Açıkcası ben anaparamı kaybetsemde üzülmeyeceğim kadar belirledim.O yüzden keyif alıyorum öyle takılıyorun bakalım.Tabi kaybetmeyip kazanırsam daha çok keyif alırım
Ya ben sattim ama tekrar giremiyorum.
Evet evet gün içinde çok takip edemiyorumda akşam izliyorum fiyatları ona görw alıyorum.şimdilik zarar etmedim.bir iki tanesini sattım ondan a hızlı yükseldisonra kendimce strateji belirledim bakalım tutarsa böyle devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?