Suyu azaldıkça su ekleyecekmiyiz sıcak su mesela

Suyu azaldıkça su ekleyecekmiyiz sıcak su mesela

Yuppicim bastan bol su koy sonra ekleme.
Sonradan ekledigin su onun o özleşmiş yogunlasmis yapisini bozar. Fokur fokur kaynamadigi icin öyle birden bitmez zaten. Ama azalacak tabi ki.

Bence güvenilir ama siz yine de kendiniz araştırın

Güvenilir diyemem, ben güvendim derim

Ben bu desteği en yakınimdaki kadınlarda bile görmedim
Canım benim etrafımdakiler de öyle:/ bizzat ablalarım, hep en olmadık zamanlarda vurdular beni. Hala diyorum içimden keşke şu fırsatları onlara da anlatabilsem diye ama bahsettiğim gibi adımı kumarbaza çıkartıp bi güzel çizerler beni tanıyorum çünkü.

burdaki kadınlar da bence çoğunlukla kişisel hırslardan arınmış insanlar, ooo sende bu kadar var bende yok olayına girilmiyor..herkesin farkındalığı yüksek, kendi hedefleriyle meşguller

Guzel bir secim
Beklenti var ama tabiki karar mekanizmalarini biz isletiyoruz ister kar ala ala al sat yapip git ama sattigin yerden asagi dusmemeside var
Evet önceki aldıklarımı korkup hızlıca sattım şimdi bekliyorum.Açıkcası ben anaparamı kaybetsemde üzülmeyeceğim kadar belirledim.O yüzden keyif alıyorum öyle takılıyorum bakalım.Tabi kaybetmeyip kazanırsam daha çok keyif alırım

Cok zevkli dimi
1 numarali kural asla zararina satmak yok
Evet evet gün içinde çok takip edemiyorumda akşam izliyorum fiyatları ona görw alıyorum.şimdilik zarar etmedim.bir iki tanesini sattım ondan a hızlı yükseldi sonra kendimce strateji belirledim bakalım tutarsa böyle devam edicem

Ee tamam iste kendin guven kazandikca tecrube kazandikca halledersin
Ztn zararina satma niye saticaksin?
Korkma bekle illa sekillenir renk verir

Ben cezaliyim tum gun bunlarlayim sayilabilir napiyim is verselerde yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…