Yatılı yaşlı hasta bakımı okurmusunuz lütfen

Panpii

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
3
0
6
30
Bayanlar eşimin dükkanı vardı battı düzenli ödememiz gereken borularımızda vardı icralık oldu çoğu ve eşim bi fabrikaya girdi çalışmaya başladı bende iş arıyordum önüme bi iş çıktı çok kararsız kaldım . Bi tane nene ile dede 87 yaşlarında ve nine şeker hastası yatalak değil ama bacakları ödem toplamış hareket etmede zorlanıyor sandalyeden yapılmış klozete yapıyor bi koluna dede bi koluna ben giriyorum zorla sandalyenin üzerine sürüklüyoruz ben 155 boyunda 50 kiloyum kollarım falan incecik çok zorlandım en çok da altını silerken eldiven giydim sildim ama kokuya karşı midem cok hafif 1 gün çalıştım dede beni çok sevdi Allah gönderdi seni bize diyor ve alt katı boş bodrum kat oraya yatılı yerleş kira almıcam ayda 1500 tl vereyim dedi ama ev rutubetli ve az ışık alıyor beğenmedim oğlum var anasinifina gitcek bu sene bi tarafım yapabilirsin bu işi mecbursun paraya ihtiyacın var kira odemicen hemde çocuğun gözünün önünde olucak diyor bi tarafımda çok yaşlılar bunarlarsa burda param vardı senmi aldın diye suçlarlarsa ve ya oğlumu zamanla kafaları götürmeyip vazgeçtik çıkın derlerse bidaha bu fiyata ev bulamazsın diye düşünüyorum 650 tlye oturuyorum doğalgazlı bu arada 25 yaşındayım eksilerini ve artılarını anlattım bu işin sizce kabul edeyimmi yoksa asgari ücret başka bi işe mi girsem fikirlerinize ihtiyacım var

baska bir is bul... cok yipratici bu anlattigina gore... daha hafif hastalar bul. cok yipranirsin ben yasadim

sahibinden.com a falan bak yardimci arayanlara ... uygun isler var

Ben az buldum verdikleri parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…