• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı yardımcı ankara

mothers

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
202
13
118
Ankara
Ankara Eryamanda oturuyorum, çocuklarla ilgilenicek, evi çekip çevirecek yatılı yardımcı arıyorum, ilgilenenler ayrıntılar için bana mesaj atabilir, üyeler tanıdıklarını da önerebilir, türk veya yabancı farketmez. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar yok mu hiç tanıdığınız, yatılı olmayıp her gün gelecek evle ilgilenip yemek yapacak birisi de olur, hatta her gün gelceği için yarım gün de yeterli, eğer yatılı bulursam akşam çocuklarla ilgilenir yatırır vs. düşünüyordum ama artık akşamları idare ederiz, yatılı Türk bulmak zor gibi, yabancılara da sigorta yaptırmak falan gerekiyormuş, ama gündüz her gün gelecek ve evle ilgilenip yemeği yapacak biri acil lazım. sabah 8.30 da gelip öğlen 13.30 da çıkabilir.

Merhaba bir sorim ev işine giden arkadaşlara ücret ne düşünüyorsunuz ? Ben de temizlige gidiyorum ama gündelik gidiyorum düzenli 6 eve gidiyorum uygun olan varsa size tel veririm iyigünler.

Ücret 500 tl. 3 gündür gelen bir ablamız var, deneme sürecindeyiz, şimdilik arayışım bitti. Teşekkürler.

Back