Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yatılı bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

besteakyurek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
2
0
86
İstanbul
kasım ayında istanbula taşınıyoruz oğluma bakabilecek yatılı bakıcı arıyorum..10 aylık küçük yalıda oturacağız askeri lojmanlarda..sigara kullanmayan 40 50 yaşları arasındA ..henüz doğum iznideyim ama tek başına zor oluyor bende evde olacağım nisan a kadar ondan sonra işe başlıyorum..eşim askeri doktor ..deneyimli ve referans verebilecek biri olursa ücrette anlaşırız.

Merhaba msj sayım dolmadığından size özel msj yollayamadım.42 yaşında,lise mezunu 3 yetişkin çocuk annesiyim.Eğer yatılı düşünmezseniz ayrıntıları sizinle görüşebilirim.Telefonumu yazamıyorum siliyorlar ,mail içinde 100 msj yollamış olmak gerekiyor.tam mail yazmayacağım.nerminhantal adına hotmail hesabım var.

sevgiler

merhaba nermin hanım kusura bakmayın epeydir bakamaadım maillere ist a taşındık da ..öncelikle yatılı bakıyoruz benim minik biraz afacan ..ama dediğiniz gibi fikir değiştirmek zorunda kalırsak burdan haberleşelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…