• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatdım lütfen kk hanımları..

Yüzde sıfır çıktı canım bu kesin gebelik yok demekmiş iki katına çıkması mümkün mu
Ha yok o zaman ben degerine bakmamistim canim. O zaman bir kac gün daha bekle yaptir belki birsey cikar o zaman.
Buarada agri disinda baska bir belirtin var mi? Bas dönmesi gibi?

Kan tahlilinde bişey çıkmadıysa bence idrar yolları enfeksiyonu geçiriyor olabilirsiniz
Değeriniz düşük sanki
Inşallah sağlıkla hayırla gelsin bebeğiniz
Ya umudumu yitirdim bu ayda ama artık adet olmak istiyorum resmen bi belirsizlik canımı sıkıyor

Ha yok o zaman ben degerine bakmamistim canim. O zaman bir kac gün daha bekle yaptir belki birsey cikar o zaman.
Buarada agri disinda baska bir belirtin var mi? Bas dönmesi gibi?
Vaar olmaz mı baş dönmesi değil de basınç oluyomuş gibi midem bulanıyo göğüs hassasiyetim çok adet olacağım zaman bile bole olmuyodu

Vaar olmaz mı baş dönmesi değil de basınç oluyomuş gibi midem bulanıyo göğüs hassasiyetim çok adet olacağım zaman bile bole olmuyodu
Bel ağrısı sırt ağrısı yani vücudum mahvolmuş durumda

poli kistik over adet düzensizliği yapmıyor mu? adetiniz o yüzden gecikmiş olabilir mi?

Gögüs hassasiyeti bende de feci olmustu yürürken bile aciyordu, yüzüstü yatamiyordum. Basinci tam olarak anlayamadim bende olmamisti, mide bulantisi bende 7. haftada baslamisti ama her bünyede farkli etki yapiyor. Yanliz beta hcg bu kadar düsükken mide bulantisi biraz tuhaf :s

Bende daha çok az adet görme oluyo yani duzensiz değil de az kanama
benim pko lu bir arkadaşım var 1,5 ayda bir bazen 2 ayda bir falan adet olur ona dayanarak söyledim belki bir sebebi olabilir diye.

Gögüs hassasiyeti bende de feci olmustu yürürken bile aciyordu, yüzüstü yatamiyordum. Basinci tam olarak anlayamadim bende olmamisti, mide bulantisi bende 7. haftada baslamisti ama her bünyede farkli etki yapiyor. Yanliz beta hcg bu kadar düsükken mide bulantisi biraz tuhaf :s
Çok takıldım belki strestendir bilmiyorum. Ama ilkkar inan artık bu aydan ümitsizim adet olmak istiyorum bu ağrılara dayanamıyorum kasık ağrısı çok fenaymış ya

Çok takıldım belki strestendir bilmiyorum. Ama ilkkar inan artık bu aydan ümitsizim adet olmak istiyorum bu ağrılara dayanamıyorum kasık ağrısı çok fenaymış ya
O zaman bir jinekologa görün derim belki adet sökücü verir de rahatlarsin, hamile degilsen tabi.

benim pko lu bir arkadaşım var 1,5 ayda bir bazen 2 ayda bir falan adet olur ona dayanarak söyledim belki bir sebebi olabilir diye.
Ben bekarkende kistlerim vardı ama duzensiz değildi yani bi ay az olursa kanama diğer ay iyi oluyodu ama rvlendikten sora çok kilo aldım değişti vücut

Canim valla ben hic kullanmadim, doktoruna yan etkilerini sor istersen almadan.
Yarın arıycam dr anlatıyım bakalım olanları çok sağol canım Allah razı olsun senden ve hepinizden kızlar

Yarın arıycam dr anlatıyım bakalım olanları çok sağol canım Allah razı olsun senden ve hepinizden kızlar
rica ederim canim ne demek, insallah en yakin zamanda kavusuruz bebeklerimize :)

İnşş senide mi bekliyorsun yoksa
Valla benim ilk hamileligim hüsranla sonuclandi, 10 haftalikken karnimda kalbi durdu civcivimin. 30 Aralikta kürtaj olmak zorunda kaldim. Simdi yine istiyoruz, daha yeni yeni kendime geliyorum, cok zordu bebegimi topraga vermek. Allah hayirli hamilelikler, saglikli bebekler nasip etsin insallah hepimize..

Valla benim ilk hamileligim hüsranla sonuclandi, 10 haftalikken karnimda kalbi durdu civcivimin. 30 Aralikta kürtaj olmak zorunda kaldim. Simdi yine istiyoruz, daha yeni yeni kendime geliyorum, cok zordu bebegimi topraga vermek. Allah hayirli hamilelikler, saglikli bebekler nasip etsin insallah hepimize..
Bilrim o kaybetme duugusunu bende ilk duşul yaptım ama mevlamın vardır bir bildiği dedim inşş rabbim sana bana içinde de cumlemize nasip eyler haylrlı evlatları

Bilrim o kaybetme duugusunu bende ilk duşul yaptım ama mevlamın vardır bir bildiği dedim inşş rabbim sana bana içinde de cumlemize nasip eyler haylrlı evlatları
Basin sagolsun, cok gecmis olsun. Insallah canim sabirla bekliyoruz.

Back