• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yataş takımı nasıl?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar yataşın bu takımı nasıl sizce artıları ve eksileryle yazarsanız sevınırım.

Dolap ve komodinler çok üçük duruyor sizi bilmiyorum da bize yetmez sürgülü dolabı bedava verseler almam iyi bi marka aldım ama çok kullanışsız ve zamanla açıp kapatırken ses yapmaya başlıyor ben tekrar değiştirmek zorunda kaldım
eğer taşınmayacaksan sorun olmayabilir ama sök tak bozuluyor zamanla

canım dolabı yakından gördüm küçük değil resimde öyle görünüyor.ayrıca ek olarak çekmecesi bol şifonyer alacağım .

makyaj masasını puflu ve oyuntulu alırsan kullanım acısından cok rahat olur
ayrıca gardrobunun uzerınde ayna olması cok lazım...
bence başka takımlara bak..
maktaj masası cok önemlı..
kullanımı ıyı olmazsa hıcbır ıse yaramaz..
makyajını banyoda falan yapmak zorunda kalırsın..

ben bu modeli aldım

..

resimde göründügü gibi sifonyer ve konsollar kücük değil gayet derin ve kullanıslı.

makyaja gelince kendi evimde de ayakta yaparım :1::1: o yüzden bunu ben hic sorun etmedim. oturarak yapamam :9:

dolaba gelince de yüklük tarzı yorgan vs koymaya yer yok. benim evimde baska dolap daha olacagı için bu benim acımdan sorun teskil etmedi.

sende eder mi ? bunları ayrıntılı düsünmen lazım. :34:

ayrıca yatagın bazalı olması da avantaj

merhabalar,:3:
bu takımı çok beğendim ben:)resimdekı gibi küçük değil .donuk pudranın dediği gibi makyajı ayaktada yaparım oymalıya gerek yok.çok şık ve hoş bır takım

Son düzenleme:
Donuk Pudra'da benzer konu açtığında aynı yorumu beyan etmiştim, ben Yataş'ın ürünlerini çok beğeniyorum.
Tek dez avantaj beyazlığından olabilir, çünkü benim yatak odamda beyaz, halılar yeni olacağı için, çok toz belli ediyor.
Halılar beni 2 ayda çileden çıkardı yani, fakat zamanla azalıyor toz tabii ki...

Onun haricinde bazalı olması gerçekten önemli, her yatak odası alacak kişiye verebileceğim en önemli tavsiye bu olurdu, mutlaka Bazalı Yatak alınmalı! Yazlıkları ve kışlıkları saklayabilirsiniz, yorgan veya battaniyelerinizi vakumlayıp saklayabilirsiniz, aynı şekilde yatak örtülerinizi ve kullanmadığınız dantellerinizi de saklayabilirsiniz... Kısaca hayat kurtarıcı birşey....

Benim yatak odamın dolabı aynalı, başlarda hiç istemedim, fakat ayna şu an için kirlenmiyor, o yüzden memnunum. Çocuk olacağı zaman eminim zorlayacaktır, çünkü çocuklar büyük aynaları sever ve ellerini yüzlerini yapıştırırlar... :9: Onu o zaman düşünürüm artık... :34: Yatak odasında komidinlerin çok büyük olmasına gerek yok zaten, eğer dolabın yeterli bir boyuttaysa, çünkü malesef (hangi şehirdesin bilmiyorum) evlerin odaları küçük olabiliyor, bundan dolayı komidinleri koyacak yer bulma sıkıntısı yaşanabiliyor, inşallah senin öyle sorunların olmaz, o yüzden bence bu takımın komidinleri gayet ideal... :34:

hımmm sade bir takım canım güzel bence bzm evin yatak odası küçük bilmiyorum bunlar sığar mı olmazsa yaptıracağız model bakıyorum bende

çook teşekkür ederim canım yorumların için:)
bende yataşın tüm ürünlerini beğenıyorum hepside kalıtelı ve şık duruyor.Yatak odam oturma odamdan büyük olacağı için memnunum.

Son düzenleme:
makyaj masasını puflu ve oyuntulu alırsan kullanım acısından cok rahat olur
ayrıca gardrobunun uzerınde ayna olması cok lazım...
bence başka takımlara bak..
maktaj masası cok önemlı..
kullanımı ıyı olmazsa hıcbır ıse yaramaz..
makyajını banyoda falan yapmak zorunda kalırsın..

Merhaba ,öle guzel bir noktaya değişmişsinki yazmadan edemedim benımde cok begendıgım bır takım vardı ıstıkbalın krıstalı asırı ıstıyrm sırf oyuntulu degıl dıye ondan vazgectm bunu tek dert eden benım sanıyordum bunu gördugume sevındı gercektende onemlı dımı oyuntu kısmı

Back
X