Ayy yatarken oynayabilir miyim bilmiyorum kibilgisayarina sims indirebilirsin:)) cok sariyor
*verimli kullanmak demissin, sorry
verimli zaman icin kitaba baslayabilirsin aslinda
Punch evet çok mantıklı ama daha önce hiç denemedim sıfırdan başlayan biri becerebilir mi acabaPunch, makrome vs. yapabilirsin
Hediyelik sabunlarını, kolonyalarını hazırlayabilirsin
Üretimdeki iyi gelir. Sağlıkla al kucağına
Anneannesi o kadar çok yaptı ki bir de kullanılır mı gerçekten tecrübem olmadığı için onuda durdurdum artık yapma dedimbebeye örgü yap :)
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?Ben telefona bulmaca yükledim
Çok sardı
Böyle bir kit buldum hem vakit geçirmelik hem bebeye oyuncakbebeye örgü yap :)
Başla bakalım sonuç ne çıkacak :)Böyle bir kit buldum hem vakit geçirmelik hem bebeye oyuncak
Ben de riskli gebeydim. Hiç de elimden gelmez böyle şeyler sanırdım. YouTube daki videoları 0.25 de izleyerek hem makrome ayna, anahtarlık, runner yaptım. Hem punch bardak altlıkları.Punch evet çok mantıklı ama daha önce hiç denemedim sıfırdan başlayan biri becerebilir mi acababir de yattığım yerden yapabilir miyim acaba güzel geldi bu fikir
"Çengel bulmaca" diye geçiyorHangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Yat yatabildiğin kadar bebiş doğunca yatamıycaksın zaten :)Herkese selam
Riskli gebelik geçiriyorum ve günün çoğunluğunda yatıyorum. Sadece tuvalete ve yemek yemeğe kalkıyorum. Ama vakit geçirmek çok zorlayıcı. Yatar pozisyonda olduğum için kitap okurken hemen uykum geliyor. Başarılı olamıyorum. Tv ve telefon ikilisinden de aşırı sıkıldım. Vakit çok boş geçiyor gibi geliyor. Vaktimi verimli kullanmak ve aynı zamanda vakit geçirmek için öneriniz var mı?
Ayy inşallah sağlıkla doğarda razıyım valla uykusuz gecelere yeter ki sağlıkla kucağıma alayımYat yatabildiğin kadar bebiş doğunca yatamıycaksın zaten :)
Ah bende aynıyım işte bir deneyim ya iyi fikir gerçekten bebiş içinde yaparım bir şeyler güzel olabilir denemek lazım teşekkür ederimBen de riskli gebeydim. Hiç de elimden gelmez böyle şeyler sanırdım. YouTube daki videoları 0.25 de izleyerek hem makrome ayna, anahtarlık, runner yaptım. Hem punch bardak altlıkları.
Bence güzel de oldular :) Videolara bakın, yaparım diyorsanız bu sıkıcı süreçte üretmek iyi gelecektir
Kız eksik dua etme bende senin gibiydim tek sağlıklı doğsun da uyumasın dedim 8 ay oldu uyumuyo gerçekten ve çok zor bi bebekAyy inşallah sağlıkla doğarda razıyım valla uykusuz gecelere yeter ki sağlıkla kucağıma alayım
Saglikla dogsun de yeter.Ayy inşallah sağlıkla doğarda razıyım valla uykusuz gecelere yeter ki sağlıkla kucağıma alayım
Kız eksik dua etme bende senin gibiydim tek sağlıklı doğsun da uyumasın dedim 8 ay oldu uyumuyo gerçekten ve çok zor bi bebekinşallah sağlıklı sıhhatli gelir dünyaya uslu bir minik olur
Haha tamam tamam sağlıkla zamanında hayırla doğsun doğduktan sonrada güzelce uyusun sağlıklı olsunSaglikla dogsun de yeter.uyusun ayni zamanda
Ben de riskli hamileydi, dogdu, hic uyumadan 2 yilciddi cok az uyuyordu kizim. Hala az uyur , ben ondan once yatarim
Ben olsam egitim videolari izlerdim. Yeni dil ogrenmeye calisirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?