Yatarken vakit geçirmeklik aktivite önerisi?

payedar

Cennet Kuşum Can Oğlum 👼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
4.782
5.337
73
30
Herkese selam 🌺
Riskli gebelik geçiriyorum ve günün çoğunluğunda yatıyorum. Sadece tuvalete ve yemek yemeğe kalkıyorum. Ama vakit geçirmek çok zorlayıcı. Yatar pozisyonda olduğum için kitap okurken hemen uykum geliyor. Başarılı olamıyorum. Tv ve telefon ikilisinden de aşırı sıkıldım. Vakit çok boş geçiyor gibi geliyor. Vaktimi verimli kullanmak ve aynı zamanda vakit geçirmek için öneriniz var mı?

bilgisayarina sims indirebilirsin:)) cok sariyor

*verimli kullanmak demissin, sorry
verimli zaman icin kitaba baslayabilirsin aslinda

Punch, makrome vs. yapabilirsin :KK3:
Hediyelik sabunlarını, kolonyalarını hazırlayabilirsin 🌸
Üretimdeki iyi gelir. Sağlıkla al kucağına ❤️

bilgisayarina sims indirebilirsin:)) cok sariyor

*verimli kullanmak demissin, sorry
verimli zaman icin kitaba baslayabilirsin aslinda
Ayy yatarken oynayabilir miyim bilmiyorum ki 🫣 birde biraz oyun indirme konusunda cahilim nasıl oluyor satın mı almam lazım

Punch, makrome vs. yapabilirsin :KK3:
Hediyelik sabunlarını, kolonyalarını hazırlayabilirsin 🌸
Üretimdeki iyi gelir. Sağlıkla al kucağına ❤️
Punch evet çok mantıklı ama daha önce hiç denemedim sıfırdan başlayan biri becerebilir mi acaba 🫠 bir de yattığım yerden yapabilir miyim acaba güzel geldi bu fikir 🤭

Eklentiler

• IMG_0629.webp
    IMG_0629.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 23
Punch evet çok mantıklı ama daha önce hiç denemedim sıfırdan başlayan biri becerebilir mi acaba 🫠 bir de yattığım yerden yapabilir miyim acaba güzel geldi bu fikir 🤭
Ben de riskli gebeydim. Hiç de elimden gelmez böyle şeyler sanırdım. YouTube daki videoları 0.25 de izleyerek hem makrome ayna, anahtarlık, runner yaptım. Hem punch bardak altlıkları.
Bence güzel de oldular :) Videolara bakın, yaparım diyorsanız bu sıkıcı süreçte üretmek iyi gelecektir 🌸

Herkese selam 🌺
Riskli gebelik geçiriyorum ve günün çoğunluğunda yatıyorum. Sadece tuvalete ve yemek yemeğe kalkıyorum. Ama vakit geçirmek çok zorlayıcı. Yatar pozisyonda olduğum için kitap okurken hemen uykum geliyor. Başarılı olamıyorum. Tv ve telefon ikilisinden de aşırı sıkıldım. Vakit çok boş geçiyor gibi geliyor. Vaktimi verimli kullanmak ve aynı zamanda vakit geçirmek için öneriniz var mı?
Yat yatabildiğin kadar bebiş doğunca yatamıycaksın zaten :)

Ben de riskli gebeydim. Hiç de elimden gelmez böyle şeyler sanırdım. YouTube daki videoları 0.25 de izleyerek hem makrome ayna, anahtarlık, runner yaptım. Hem punch bardak altlıkları.
Bence güzel de oldular :) Videolara bakın, yaparım diyorsanız bu sıkıcı süreçte üretmek iyi gelecektir 🌸
Ah bende aynıyım işte bir deneyim ya iyi fikir gerçekten bebiş içinde yaparım bir şeyler güzel olabilir denemek lazım teşekkür ederim 😇😇

Ayy inşallah sağlıkla doğarda razıyım valla uykusuz gecelere yeter ki sağlıkla kucağıma alayım 🥹🥹
Kız eksik dua etme bende senin gibiydim tek sağlıklı doğsun da uyumasın dedim 8 ay oldu uyumuyo gerçekten ve çok zor bi bebek 😂 inşallah sağlıklı sıhhatli gelir dünyaya uslu bir minik olur ♥️

Ayy inşallah sağlıkla doğarda razıyım valla uykusuz gecelere yeter ki sağlıkla kucağıma alayım 🥹🥹
Saglikla dogsun de yeter.🥰 uyusun ayni zamanda
Ben de riskli hamileydi, dogdu, hic uyumadan 2 yil😅 ciddi cok az uyuyordu kizim. Hala az uyur , ben ondan once yatarim🙈

Ben olsam egitim videolari izlerdim. Yeni dil ogrenmeye calisirdim😊

Kız eksik dua etme bende senin gibiydim tek sağlıklı doğsun da uyumasın dedim 8 ay oldu uyumuyo gerçekten ve çok zor bi bebek 😂 inşallah sağlıklı sıhhatli gelir dünyaya uslu bir minik olur ♥️

Saglikla dogsun de yeter.🥰 uyusun ayni zamanda
Ben de riskli hamileydi, dogdu, hic uyumadan 2 yil😅 ciddi cok az uyuyordu kizim. Hala az uyur , ben ondan once yatarim🙈

Ben olsam egitim videolari izlerdim. Yeni dil ogrenmeye calisirdim😊
Haha tamam tamam sağlıkla zamanında hayırla doğsun doğduktan sonrada güzelce uyusun sağlıklı olsun 🤭🤭🤭
Ay ne bileyim ilk bebek kayıp olup bu da sorunlu geçince artık insna yeter ki doğsun moduna giriyor 🫣😳

Back
X