Anket Yatarken saçınızı açar mısınız, yoksa toplar mısınız?

Yatarken saçınızı açar mısınız, yoksa toplar mısınız?

• Ankete Katılan
    383
topluyorum çünki ensemi terletiyor bırakınca. birde saçtelleri yüzüme değerse rahatsız oluyorum yatarken.

toplarım çünkü saçım dağınıkken uyuyamam ağzıma kıl falan kaçar diye korkarım o yüzden sıkıca bağlar öyle uyurum

Bende topLuyorum..

Küçükken hep düşünürdüm ya saçLarım ağzıma , burnuma girerse ya nefes aLamazsam öLünce o çok beğendiğim çocuğu bi daha göremem ki eyvahedigeldismile.

ALışkanLık işte :teytey:

saçlarım gün içerisinde de toplu yatarken de, sadece fönlüyken açık kullanabiliyorum.

Bende topLuyorum..

Küçükken hep düşünürdüm ya saçLarım ağzıma , burnuma girerse ya nefes aLamazsam öLünce o çok beğendiğim çocuğu bi daha göremem ki eyvahedigeldismile.

ALışkanLık işte :teytey:

:teytey::dance::dance::dance::dance::teytey: o çok beğendiğin çocuk sana kurban olsun.:roflol:

:teytey::dance::dance::dance::dance::teytey: o çok beğendiğin çocuk sana kurban olsun.:roflol:

Yok gerek yok.. Kaç sene önce gördüm zaten. Eskidi o lülülülülülü
Bana Şimdiki Top 10'umdan şöyLe 2010 modeL yakışıkLı biri kurban oLsa delikafadulden

eğer yazsa terlememek için tepeden toplarım, ama kışsa açarım mutlaka şööyle rahatça uyurum.. Zaten gün içinde de toplamam pek, en fazla yanlardan arkaya doğru tutturuveririm bi tokayla.

acarım
toplu rahat edemem asla
hem uyurken, arada uyanınca saclarımın kokusunu duymayı cok sevıyorum :asigim:

O biraz da ruh halimle ilgili.Stresliysem muhakkak sımsıkı bağlar yatarım.Rahatsam açarım,saçlarımı koklaya koklaya uyurum.........boshayallersmile

açarım tabiki.tokanın izi kalır saçımda toplarsam.akannehir

toplarım çünkü eşim burnum gıdıklanıyor diyor kaydirigubbakcemile3

o saçlar illakı acılacak yatarken
hiç sevmıyorum sacımı toplayıp yatmayı

yatarken önüme geldiği için hep toplayarak yatarım.
çok nadir açık bırakırım...

ayyy bende tokayLA YATAMAM.açıyorum. çok rahat oluyor. tabiii sabah görenler gülüyor . ama. kıvrcık olup birde üstüne gürlük eklenirse siz düşünün artık nasıl göründüğünü.

Back