Yatarken başım dönüyor ?

Ebru035

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
103
0
46
İzmir
iyi günler ben yeni üyeyim ,bir sorunum var , yatarken başım dönüyor ve kalkıncada dönüyo 1 hafta kadar sürüyo sonra bir müddet sonra tekrarlıyo kb doktoruna gittim kan verdim MR çekildim hepsi temiz çıktı ama psikolojikte değil biliyorum..benim durumumda olan varmı nedir sizce benim sorunum ?

Tansiyonunu ölçtürdün mü düzenli olarak. Benimde düşük olduğu zamanlarda oluyor bu durum.

Hastalığın BPPV olabilir canım. kulak kristallerinde bir sorun olabilir. mutlaka en kısa zamanda odyoloji bölümü olan bir hastaneye gitmeni öneriririm. denge ve işitme testlerini yaptırdıktan sonra doktor teşhisi koyacaktır. kulağında ağrı, çınlama ve basınç hissi yoksa çok da korkman gereken bir şey değil. basit ilaçlarla ve doktorun yapacağı manevralarla kristallerin yerine geldiğinde düzelebilirsin. sevgiler.

Doktora gittim canım , işitme testine girdim normal çıktı. Nörolojiye gittim ordada bişey çıkmadı. bişeyin yok dedi..ama ben bunu 1 hafta yaşadım sonra 15 gün sonra tekrar 1 hafta süreyle yaşadım..ve şimdi 2-3 ay geçti şükür bişeyim yok..ama tekrar olacak diye çok korkuyorum. hiç böyle olmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…