Yataktan Düştü

Nezket

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
4
0
16
39
Lütfen acil yardımcı olun oğlum bazadan düştü oğlum 18 aylık baza59 cm başına gelen varmı lütfen dua edin Rabbim korusun nasıl böyle bi haya yaptım bilmiyorum gece çok sık uyanıyor ve uzun emiyor uyuya kalmışım lamirente taraf uykuda düşmüş inşallah birşey olmamıştır çok kotlrktum

Takip edin korkmayın Allah'ın izniyle bişey olmamıştır iki oğlumda ikişer defa düştü yataktan Allah'a şükür bişey olmadı. Ters giden biseyler olursa hemen göturursunüz zaten.

Lütfen acil yardımcı olun oğlum bazadan düştü oğlum 18 aylık baza59 cm başına gelen varmı lütfen dua edin Rabbim korusun nasıl böyle bi haya yaptım bilmiyorum gece çok sık uyanıyor ve uzun emiyor uyuya kalmışım lamirente taraf uykuda düşmüş inşallah birşey olmamıştır çok kotlrktum
Benim bebeğim daha 6 aylık olmamisken düştü şükür bişey olmadı ama tabi gözüm hep üzerindeydi hep takip ettim. Annelerin de uykuya ihtiyacı var sakın kendinizi suçlamayın . Yorgunluktan istemsizce sızıp kalıyoruz

Bir gözlemleyin genel hali nasıl normalden farklı mı?(uykulu sersem huzursuz bir durumu var mı)
Benim kızım da 11 aylıkken düşmüştü.
Çok korkmuştum ama herhangi bir durum olmadı.

benim bebeğim 3 aylıkken düşümüştü cm bilmem ama yatağım çok yüksektir. Nasıl korkmuştum elhamdülillah bir şey olmadı. Ne olur ne olmaz bebek küçük diye acilde sabahladık tabi. Eğer kusma, kanama, gözlerde kayma yoksa korkmayın gözlemleyin. Gerçi siz yazalı 4 saat olmuş ama inşallah bir problem yoktur

Benim oğlumda 18 aylık ve geçen gün oda yataktan düştü. Dedğiniz gibi pek yüksekte değil. Ama kolunun üstüne düştüğü için köprücük kemiği kırılmış. Eğer huysuzlanıyorsa yada kolunu oynatırken sıkıntı yaşıyorsa mutlaka götürün doktora

Back