• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatakta neler demek erkeği çıldırtır?

Bir de söz olarak diyecek bi şey bulamıyorum kocam demekten başka
Konu biraz eski ama ben size şöyle birşey söyleyim. Sırf bu diyeceklerle alakalı. Bence direk kendisine açık açık sorun sana ne dememi istersin diye. Çünkü erkekler farklı kelimelerden hoşlanıyorlar. Ben 2 buçuk senedir evliyim daha yeni öğrendim eşimin neleri duymaktan hoşlandığını ve şaşırdım açıkcası. Onu da zorla kelpetenle aldım ağzından. Erkekler de utanıyorlar bazen bu konularda. Neyse ben bunu oğrendikten sonra çok daha güzel oldu. Bence işin sırrı açık açık konuşmakta.
Şimdi ayıp olsa da tüyo vereyim, "erkeğimm", "t***m" gibi şeyler baya etkiliyormuş erkekleri 🤭

Konu biraz eski ama ben size şöyle birşey söyleyim. Sırf bu diyeceklerle alakalı. Bence direk kendisine açık açık sorun sana ne dememi istersin diye. Çünkü erkekler farklı kelimelerden hoşlanıyorlar. Ben 2 buçuk senedir evliyim daha yeni öğrendim eşimin neleri duymaktan hoşlandığını ve şaşırdım açıkcası. Onu da zorla kelpetenle aldım ağzından. Erkekler de utanıyorlar bazen bu konularda. Neyse ben bunu oğrendikten sonra çok daha güzel oldu. Bence işin sırrı açık açık konuşmakta.
Şimdi ayıp olsa da tüyo vereyim, "erkeğimm", "t***m" gibi şeyler baya etkiliyormuş erkekleri 🤭
t***m “ ne oluyor acaba kafamda bi türlü oturtamadım hahshshshshehhse testislimmm falan mı onu merak ettim Allah iyiliğinizi versin 😂😂😂😂

Bir gün kuafördeyim manıkure gittim içerden bi teyze çıktı çok kenardaydım beni bian göremedi . kıza diyorki aman guzum iyi aldın demi amcayın diline takılıyormuş 🤣çatlıcaktım kıpkırmızı oldum ama gık diyemedım .
😂😂😂

Eşim kapıdan girer girmez duşa gider öyle kapılarda karşılama törenimiz yok evde çocuk var 🤣

günün sonunda duş alırım diş- dil fırcalar öyle yatağa geçerim 🤣 günün yorgunluğu işte mutfakta uğraş dışarı gir çık yemek kokusu sigara kokusu derken bana çok ters geliyor akşam duş almadan yatan insanlar .

çıktığımda eşim bekliyor olur çorabı morabı bilmem o bornozlu görüntü odaya yayılan koku yetiyor adama 🤣 her gün mü evet her gün ne sıkıntı ne stres ne iş hiç bişey bel altına uğramıyor adamın 🙊🙈

Çocuk yoksa eşiniz gelmeden yemek ekmek işini halledip duş alın güzel kokular sürün onun için hazırlanın

Konu için tavsiyem günün kötü kokularını yatağa taşımayın .Adam da hemen işini görüp çekilme şeyine düşmesin . . beden temizliğini önemseyin dilini üstünüzden çekemesin kaysın gitsin . Ağız bakımına dikkat edin nefesinize doruklarda baya bi ihtiyacınız olacak. 🤣
canım imzamı atarım konuyu harika özetlemişsin, çorap morapta heyecan katıyor ama kaçınılmaz, en azından benimki meraklı. bazen sürprizin yokmu falan yazıyo, fantezi giyime meraklı adam.

canım imzamı atarım konuyu harika özetlemişsin, çorap morapta heyecan katıyor ama kaçınılmaz, en azından benimki meraklı. bazen sürprizin yokmu falan yazıyo, fantezi giyime meraklı adam.
🤣🤣🤣merakını gider o zaman bacım kocanın . Taşlı vücut çorapları var ışıl ışıl .

senin annen var ya tam bir deli…

Back