M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi M I N E R V A
Yalnız herkes kedisinden dertliymiş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet içindekiler belli ne yiyip içtiyseniz o ama benim için onların hiç biseyi kötü gelmiyoKusura bakmayin cok guldum, idrar bu icindekiler belli. Yasa gore mi kokar yapmayin yahu![]()
Ucuz şeyler sandın heralde gelirler gelirler merak etmeYa yıkanıyor da tek yatak içün gelirler mi? Olmadı balkondaki köşe koltuğu da yıkattırırım.
NeyyNe olacakmış çocuğun idrarından mis gibi onların herşeyi tertemiz biz yetişkinler gibi içleri pislik dolu değil. Kokmaz küçük mihraklarin cisi şu sabun yeter
İki köşe koltuğu geçen sene 90 tlye yıkatmıştım bu zamanlar. Aman pahalı olsun temizlensin yeter. Geçen 8 parça halıyı da 136 liraya yıkadılar. Koltuk yıkamacı ile halı yıkamacı ayrı tabii.Ucuz şeyler sandın heralde gelirler gelirler merak etme![]()
O nasıl bir cinsBu çiş mevzu açılınca aklıma çocukluğumun hic unutamadigim anısı gelir aklıma. Bir kiracimiz vardi 3 cocuklu memur bir bayan. Kendi ve 3 cocugu dahil tuvaletlerini surekli disarilara yaparlardi sehrin ortasinda. En cok da evin bahcesi ve bodruma. tum uyarilara ragmen devam ediyorlardi. Bir gün yine bodruma yapmislar babaannemde kurege doldurup daire kapilarinin onune birakmisti tum pisliklerini :) yani nasil bir aliskanlik yada hastalik miydi bilmiyorum evden cikarana kadar canimiz cikti onlari.
O hastanedeki kadin gibi türler var yani cisini wc ye yapmaktan hoslanmayan :)
Ama kokmaz çocukların çişi kakasıBu çiş mevzu açılınca aklıma çocukluğumun hic unutamadigim anısı gelir aklıma. Bir kiracimiz vardi 3 cocuklu memur bir bayan. Kendi ve 3 cocugu dahil tuvaletlerini surekli disarilara yaparlardi sehrin ortasinda. En cok da evin bahcesi ve bodruma. tum uyarilara ragmen devam ediyorlardi. Bir gün yine bodruma yapmislar babaannemde kurege doldurup daire kapilarinin onune birakmisti tum pisliklerini :) yani nasil bir aliskanlik yada hastalik miydi bilmiyorum evden cikarana kadar canimiz cikti onlari.
O hastanedeki kadin gibi türler var yani cisini wc ye yapmaktan hoslanmayan :)
Onu bilemiycem. Cocugumda oyle bir durum yasamadim. Kedim de yokAma kokmaz çocukların çişi kakasıidda edenler var
![]()
Evet ben de kesinlikle alisik olduklara yere yapiyor diye bilirdimYalnız herkes kedisinden dertliymiş![]()
Sana demedim de ne beyy son cümleyi diyosan küçük mi
Ne neyy
Kokmaz efendim idda ediyorum çünkü bana kokmuyorAma kokmaz çocukların çişi kakasıidda edenler var
![]()
Kargaya yavrusu şahin gelirmiş bide bize sorunSana demedim de ne beyy son cümleyi diyosan küçük mi
Ne neyyson cümleyi diyosan minnaklarin dicektim klavye öyle duzel
Kokmaz efendim idda ediyorum çünkü bana kokmuyor![]()
Kargaya yavrusu şahin gelirmiş bide bize sorun![]()
Kokuyor tecrübe ile sabit. Geçen sene Haziran. Odasında pembe tülden fonlar var. Sen git çişini tutama gir perdenin arkasına işe. Odayıda temizleyeli yarım saat olmamış. Yetmemiş birde gidip bana söylemeden değiştirmiş, aynı siyah tayttan giyinmiş, işediklerini de yataktan yeni kaldırdığım siyah nevresimlerin içine sıkıştırmış. Aradan üç gün geçti odada garip bir koku. Sonra bir bakarım ki bizim pembe tülün uçları bayağı olmuş sarı tül. Ben de salak gibi diyorum ki nevresimleri makimeden çıkarırken yahu bu tayt ile beyaz iç çamaşırı nasıl karıştı. Şimdikiler fena. Benim kızım çok utanıyor böyle altına kaçırmaktan falan ya.Ama kokmaz çocukların çişi kakasıidda edenler var
![]()
İnşallah üşütmektendir tuvaletini tutamaması. Ayrıca yuvadan böyle şeyler öğreniyorsa yuvadaki eğitmenlerle konuşmanızda fayda var.Ya ağladı öyle. Benim de ödüm koptu uyku sersemi, kâbus gördü başta zannettim. Çünkü birkaç gece önce rüyasında böcek mi gördü ne olduysa sabaha kadar anne yatakta böcek var, anne tavanda böcek var diye ağladı. Anne üstümde yürüyor diye falan. Sarıldım yattım, en son sabaha karşı anne elini oradan çek canavar geliyor diye ağladı durdu. Okulda duyuyorlar birbirlerinden böyle şeyler, sonra kâbus görüyor.
Hastaneye de 8 aylık küçüğünü getirdim. Geçen salı hemogram testi yaptırmıştık. Büyük kızım hafif bir soğukalgınlığı atlattı ama küçüğüne de bulaştı. Hem test sonuçlarını aldım hem de muayene olduk. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)
Ay çok güldüm buna hahaha. Resmen hayvancık trip atıyor kızdırmayın pisiciğiBenim kedim küstüğünde işiyor sadece. Mesela annem şehir dışına çıktığında mutlaka ya yatağa ya benim dolabima işer. Bir kere ona bagirmistim, kütüphaneye zıplayıp şişli Etfal'de sıçan teyze gibi pisliğini bırakmış :))) kokunun nereden geldiğini anlayana kadar günlerce iğrenç kesif bir b.k ile yaşadım :))
Yani kedidir ne yapsa yeridir:) ama Arap sabunu bence çok iyi. Çünkü kokuyu gerçekten çıkartıyor.
Denemekten zarar gelmez
Yatak yikayan koltuk yikayan firmalar var cagirabilirsnzMerhaba, iyi akşamlar.
Hanımlar dün gece kızım odasındaki alt yatakta yattı. Alezini kaldırmış yıkamıştım, altına alt açma bezlerinden serdim. Fakat, kızım gece uyandı yastığına oturup çişim var, tutamıyorum diye ağlarken altına yaptı.
Şimdi nasıl temizlenecek bu yatak? Silme ile mümkün değil çıkmaz. Bugün hastane falan derken de kaldı öyle. Geniş bir bölge değil ama tek kişilik yatak, yıkamacı çağırsam garip olur mu?
Yatagı koltuk gibi evde yıkarlar bence.Yatak mı gitti yıkamaya? Halılarım da bu sabah geldi yıkamadan, hiç aklıma gelmedi gelseydi verirdim.
Gelirler tabi neden gelmesinler..Canım biliyorum. Geçen sene koltuklarımı yıkattım. Fakat tek kişilik bir yatak için gelirler mi diye düşündüm.