Yatak Odası Dekorasyonu yatak üstü dolap

sudesibel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
41
0
meraba kızlar,benim yatak odam dar ve uzun. o kadar dar ki yatağı kurduktan sonra ayak ucundan sadece bir kişi geçecek kadar yer kalıyor.ben de şöyle bir model düşünüyorum ama kullanışlı olurmu bilmiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler $fg.asp.jpg

çok beğendim ya çok güzel benim odam da çok dar peki siz bunu yaptıracak mısınız

benim de yatak odam anlattığın şekilde ama gardrobum sığıyor.görünüm olarakda gayet güzel duruyor.gerçi kapı ve pencerelerin konumu da önemli.soruna gelecek olursak kullanışlı olduğunu düşünmüyorum.yatak üstüne gelen dolaplara az kullanılan eşyalarını koymak zorunda kalacaksın.diğer kısımlarda pek ihtiyacını karşılamaz.daha çok dolap yaptırırsanda sadeliği bozulur.bence eğer gardrobnu sığmıyorsa 5 kapılı alabilirsin ya da yaptırabilirsin

Çok güzel bir dolap modeli canım iyi düşünmüşşün bencede böyle bir dolap yaptırırsan güzel olur ve alan açısındanda rahat ediceğini düşünüyorum.Çok beğendim.Şimdiden güle güle kullan.

ilk defa böyle model görüyorum.
size uygunsa yaptırabilirsiniz elbette..

böyle bir dolap asla yaptırmayı düşünmem yaptırsam ben korkudan uyuyamam.heran tepeme inecek gibi duruyor.ben yatak başına raf yaptırmaya bile karşıyım.eşim evdeki dolapların hepsini duvara sabitledi.bence çok tehlikeli.rahmetli deprem dede ne diyordu deprem değil eşyalar insanları öldürüyor diyordu dimi.sıkışık olsun bende 15 yıldır o şekilde kullandım ama başka modeller düşün ben beğenmedim.

ev kendinin mi ? eğer seninse sıkıntı olacağını snmıyorum, fakat ev değişikliği yaptığın zaman uyşmayabilir...

Eğer odanız küçükse ve şu 5 kapılı dolaplardan sığdıramadıysanız köşe dolap yaptırabilirsiniz. Benim de aynı şekilde yatağı koyduğum zaman ayak ucunda bir kişinin geçebileceği kadar yer kalıyor ve odaya yatak odası takımlarının dolaplarından sığmıyordu, ikeadan köşeli dolap kombinasyonu yaptım ve hallettim.

meraba kızlar,benim yatak odam dar ve uzun. o kadar dar ki yatağı kurduktan sonra ayak ucundan sadece bir kişi geçecek kadar yer kalıyor.ben de şöyle bir model düşünüyorum ama kullanışlı olurmu bilmiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 639724

Depreme dayanikli bir bicimsa saglam monte edilirse neden olmaain guzel gerçekten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde yatak odamda dar ve uzun..bende bu modelin aynısı yaptırdım sayılır..komidin istemedim ben..hemen baş yanımda komidin gibi çekmece var ama üzeri kapak yaptırdım..daha çok daha kullanışlı oldu..

X