• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak tavsiyesi alabilirmiyim ??

adapolat66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
119
0
46
Ankara
Arkadaşlar evleneceğiz yeni ev kuruyoruz inşallah bana yatak tavsiyesinde bulunabilirmisiniz acaba ? Fiyat aralığı normal olsun kaliteli olsun ayrıca benim belimde ağrılar oluyor rahat bi yatak olsun istiyorum...Bellona mı ? İstikbal mi ? Yataş mı ??? Hangisini tavsiye edersiniz ve hangi ürünü modelinide yazarsanız netten araştırıp daha detaylı bakabilirim...Ya da siz resim ekleyebilirseniz çok sevinirim...:34:

istikbal alacam bende ortapedik yatak 800 tlydi sanırım pahalı biraz ama şuda var

3 5 bin lira verip yatak odası alıyoruz paraya kıyıp sağlık için doğru düzgün bi yatak almıyoruz...istikbal kullanan ve memnun kalan çok kişi biliyorum

istikbal alacam bende ortapedik yatak 800 tlydi sanırım pahalı biraz ama şuda var

3 5 bin lira verip yatak odası alıyoruz paraya kıyıp sağlık için doğru düzgün bi yatak almıyoruz...istikbal kullanan ve memnun kalan çok kişi biliyorum

haklısın bende veririm o kadarını değer bencede sağlığımız en önemlisi...ama 2000 tl lik yataklar filan var o kadarını veremem şahsen :)

Son düzenleme:
Bence hem ekonomik hem kaliteli ve kullandığım marka İdaş i öneriyorum Bel sırt ağrısında idasin mira coil yay sistemli yatağını incele şimdiden mutluluklar

bu konu bende de sıkıntı.vısco dıye bı teknolojı cıkmıs .benım de bel ve boyun agrılarım oluyor. vısco mu alsam dedım . ısbır yatakta comfort a 2000tl dedıler . doğtas ta yatak yapıyomus. onlarda en pahalısı 1500 tl. bu yatak konusu karısık bı konu ne yapacagız bılmıyorum

bu konu bende de sıkıntı.vısco dıye bı teknolojı cıkmıs .benım de bel ve boyun agrılarım oluyor. vısco mu alsam dedım . ısbır yatakta comfort a 2000tl dedıler . doğtas ta yatak yapıyomus. onlarda en pahalısı 1500 tl. bu yatak konusu karısık bı konu ne yapacagız bılmıyorum

2000 filan pahalı malesef :( Aslında acayip şekilde bel agrılarım oluyor ama 1.000 tl den fazla vermeyi düşünmüyoruz açıkçası...belki ilerde alabiliriz ancak :1:

benim ve eşiminde beli agrıyor yatakda ozellikle sabah kalktıgımda birde sabah gec kalktıysam belim cok agrıyor onerebileceginiz belimi nekadar yatarsam yatayım agrıtmayacak sabahları cok dinc kalkacagım bir yatak var mı ? artık parasına bakmayacagım diyorum ama cok da pahalı olmasın

kızlar biz visco yatak aldık markasını bilmiyorum.internetten bir siteden aldık kampanya vardı.yani dandik bir markadır herhalde.bellona, doğtaş, idaş falan değil.ama çok rahat yaa.ben hep öğleden sonra kalkardım gene de dinlenmiş olmazdım şimdi artık sabah 7de uyanıyorum.ve çok dincim.ayrıca bel fıtığım var benim ve çok konforlu uyutuyor bu yatak.uygun fiyatlı bir visco yatak tavsiyemdir.

Bugün yatak aldım ben de Yataş tan. Prestige Prime. Aldığınız yatağın kaliteli olması gerektiğini düşünenlerdenim çünkü ömrümüzün neredeyse 3te 1 i yatakta geçiyor, bu yüzden rahat edeceğimizi düşündüğümüz bir model seçtik

Yataş royal jumbo hiç rahat değil. Ama yataş star veya bluestar insani rahat ettiriyor.

İşbir Yatak tavsiye ederim. biraz araştırırsanız diğerleriyle farkını göreceksiniz.. Sadece yatak üretimi yapıyor ve üst düzey kalite...

Back
X