Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak odam kuruldu hersey tamam haftasonu ceyiz gidecek ben yatak konusunda kararsız kaldığım için henüz alamadım çok pahalı olmayan çok sert yada çok yumuşak olmayan hangi marka model var bildiğiniz kullandığınızz
valla yatağın markası hiç önemli değil bütün yataklar aynı markaya bir dünya para verme ben spotcudan aldım aynı yatak markalı bi mağazada 800 - 900 liraydı ben 500 liraya aldım halada kullanıyorum
valla yatağın markası hiç önemli değil bütün yataklar aynı markaya bir dünya para verme ben spotcudan aldım aynı yatak markalı bi mağazada 800 - 900 liraydı ben 500 liraya aldım halada kullanıyorum
bilmiyorum bulabilirmisin ama brn yatak tavsiye ederim gümüşlü bir modeli var gerçekten çok rahat ben sordugumda kampanya vardı 900 tl ye veriyorlardı alez gibi bir parçası var üstünde