• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak örtüsüne alternatif?

mer_ali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
143
2
46
Antalya
kızlar kullanışlı olmayacağına inandığım için yatak örtüsü almamaya karar verdim. zaten çalışıyorum, yorganı zor toplarım, nerdeee yatak örtüsü :) ancak evi yeni serdiğimizde ne örteceğim ben bu yatağa, hani yeni gelin evini görmeye gelenler olursa diye ki olacak ne yapsam acaba? yatak örtüsü almayan arkadaşlar sizler ne örttünüz yatağa?

İstemiyorsan örtmezsin canım ya ben de bazen çok gereksiz buluyorum açıkçası yatak örtüsünü...Uyku setinin nevresimi de yeter bence....:1:

kızlar kullanışlı olmayacağına inandığım için yatak örtüsü almamaya karar verdim. zaten çalışıyorum, yorganı zor toplarım, nerdeee yatak örtüsü :) ancak evi yeni serdiğimizde ne örteceğim ben bu yatağa, hani yeni gelin evini görmeye gelenler olursa diye ki olacak ne yapsam acaba? yatak örtüsü almayan arkadaşlar sizler ne örttünüz yatağa?

Bende Gereksiz Olduğunu Düşünenlerdenim.. :1:

Tüllü, Allı, Güllü Çok İtici..:27:
Uyku Seti Al, Nevresim Takımı Al..
İşe Giderken Kapat Üzerini Git..:1:
En Pratik ve Kullanışlı Olanı..:34:

$foto10k.jpg .....................

güllü dallı yatak örtüsü yerine şık ve modern bi seçim yapabilirsin bence... englısh home ve taç ın sitelerine bi göz at istersen...

Son düzenleme:
peki uyku setinin yorganı kullanışlı mı, yani makinede kolay yıkanıyo mu? ben daha yatak yorgan işine girmedim :( hiçbişey almadım, 3 tane mevresim takımı dışında...

ben çok sevyorum yatak örtülerini bence bir tane mutlaka olmalı birde yeni evli olunca evi gezmek isteyen oluyor ve yatak örtüsü muhteşem duruyor aynı gelinlik gibi... nasi benzetmeyse :27: ..:9:

Bende çalışıyorum bir kenara koydum hafta içi dediğin gibi üstündeki pike yada nevresimi bile açık bırakıyorum sabah havalansın diye örtmüyorum hemen biri gelecekse yada evdeysem ogün örterim yatak örtüsünü zaten bi dkmı almıyor.Sırf bazen kendi gözüme güzel görünsün diye örterim seviyorum düzenli evi...

Ben tavsiye ederim ama beyaz alma çabuk kirlenir...

peki uyku setinin yorganı kullanışlı mı, yani makinede kolay yıkanıyo mu? ben daha yatak yorgan işine girmedim :( hiçbişey almadım, 3 tane mevresim takımı dışında...

Makina da Yıkayabilirsin, Ama Yazın Yıka ki İyi Kurusun.. :34:

Emsalsiz Çok Güzel Benzetme Yapmışsın Arkadaşım..:38:
Vallahi Gelinlik Gibi Duruyor..:46:

caanım ben uyku setinin yorganını ( elyaf) kullanıyorum kışın bu sene 3 senesi olacak yorganın. kuru temizlemeye veriyorum gayet kullanışlı. Annem makineye atıyor ama ben hiç denemedim aa bu arada elyaf yastıkları makinede yıkıyorum tavsiye ederim...

haklısın güzel duruyor arkadaşım ama yok bana göre değil :))
uyku seti de kışın yıkanması zor bişeyse, ben yine yorgan alıp mevresime geçircem demektir :)) kış gelini olmaz zor mu ne...

haklısın güzel duruyor arkadaşım ama yok bana göre değil :))
uyku seti de kışın yıkanması zor bişeyse, ben yine yorgan alıp mevresime geçircem demektir :)) kış gelini olmaz zor mu ne...

canım uyku setini yorgan yastık gibi düşünme zaten tene deyen bişey değilki ter kir olsun temiz nevresimin üstüne örtüyorsun ve kuru temizleme yaptırıyorsun gözünde büyütme sene de bir kurutemizleme yaptırırsin yeter.. beyaz gelinlik gibi olanlar var onlar daha çabuk kirlenir benimki bordo krem krini hiç göstermiyor....Zaten kirde olmuyorki

Benim bilmediğim bişey var uyku seti nevresimden farklıysa nasıl bişey? Ben nevresim işte yazlık kışlık yorgan falan bunların hepsine uyku seti deniyor diye biliyordum...Yanlış mı ?

bu konuda fikir edinmek için forumu gezerken konuma rastlayan arkadaşlar için yazıyorum. çok güzel renkleri olan bi uyku seti aldım, onu serdim yatağıma. gelen herkes de çok beğendi, kimse yatak örtüsünün yokluğunu hissetmedi :)) ben de kullanmayacağım birşeye o kadar para vermedim böylece:33:

süslü,fırfırlı şeylerin günlük kullanımı zordur.ama bana göre de bir tane evde yatak örtüsü bulunması gerekli olduğunu düşünenlerdenim.pikeye benzeyen pamuklu yatak örtüsü takımları var english home da gördüm.çok şekerler.kullandığım yatak örtümün sadece ortasında danteli var.onun dışında düz bir örtü.ve her gün sabah seriyor,akşam topluyorum.baktıkça içim açılıyor.Eminönünden bir perdeciden almıştım.250 tl ye.

$411110_3962627901378_8300680_o.jpg

bence sade saten yatak örtüleri var onlardan alabiilirsin bir yatak örtüsü iki adet yastıktan oluşuyor ki bende şatafatlı büyük beyaz incili bocuklu güllü yatak örtülerinden almicam onun yerine kendime country tarzında pembeli yeşilli bir yatak örtüsü aldım harika her gören bayıldı ):):tabii bende !!!!

Back