Yatak örtüsü'nde kararsız kaldım??

ycam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
193
2
96
37
İstanbul
Merhabalar,

Malum çeyiz hazırlığı yapıyoruz, yatak örtüsü için kararsız kaldım sizden öneri ve tavsiyelerinizi isteyeceğim.

1. Alternatif: Evkur'da 1.296 TL 'ye 24 ay 54,00TL taksitli çeyiz seti baktım içerisinde harika bir yatak örtüsü, bornoz, havluları, nevresim ve pike takımı, 1 adet banyo paspası gibi şeyler var. Çok beğendim ama ekonomik değil...

2. Alternatif: X bir mağazada kapattıklarını söylüyorlar 165,00 TL ye yatak örtüsü, 100 TL ye nevresim takımı, 89 TL ye bardak takımı hatta 40 TL ye baharat takımını falan alabiliyorum.

Şimdi beğendiklerimi mi almalıyım yoksa çeyizimde eksik olmasın düşüncesi ile ucuza mı kaçmalıyım bilemiyorum? Siz nasıl yaptınız?

Yatak örtüsünde tercihin ne canım? sademi, abartılı, fırfırlı, gelinlik gibi olanlardanmı:26:

Taç 'a baktınmı hiç,160 ve 180 TL çok hoş örtüler var.. söylediğin tutar, sette olsa pahalı geldi bana

katılıyorum bence de 1. seçenek çok pahalı. yine de daha ucuza güzel ve şık modeller bulabilirsin, forumda bi sürü yatak örtüsü örneği görmüştüm.

ucuz olan mağazadan da ufak tefek, ama yine de beğendiğin ürünleri al, illaki kullanacağın şeyler vardır. yatak örtüsü filan içine sinmiyorsa alma derim, içine sinmeyen şeyi kullanırken de mutlu olmazsın.

selam arkadasim...

ben de gecenlerde evkur'a gittim.
dedigin seti bana da onerdiler ama benim ceyizimde bornoz-havlu nevresim takimi vs, oldugundan sadece yatak ortusunu satin aldim! hem de coook begenerek! bayagi dusundum 3 secenek arasinda ama en kibarini ve en guzelini sectim kendi begenim bazinda tabii ki

ikinci secenekte belirttigin yatak ortusu aceba evkur'da begendigin gibi mi? onun gibi guzel mi?
zira, carsaf ve nevresim takimini alabilirsin buradan.

eger senin de varsa havlularin/bornozlarin vs. 1296 tl sete verme derim. sadece yatak ortusu satin alabilirsin ama! ki bence her gelin adayina lazim!!

allah hepimizi agiz tadinda kullanmayi nasip etsin insallah!! :81::81:

selam ,sana gezdiğim bir siteyi önererek yardımcı olmaya çalışayım. Çoğu insanlar gereksiz görsede genede çeyizinde bulundurman gerekiyor şık bir yatak örtüsü. ceyizciler.com adresinde her bütçeye zevke uygun yatakörtüleri mevcut. Tavsiye ederim.

evkurdan sakın alma yatak örtüsünün marksını ne ise başka yerden al inan nerdeyse yarı fiyatına alırsın yada fotosunu çek diktir evkur çok çok pahalı sırf taksitleri az diye koyduıkca koyuyolar üstüne
mesela 5 lr yastığı 10 lr satıyolar 10 lr da taksit yapıyor adam sana
eğer acelen yoksa birazdaha bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…