• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak örtüsü

visneesuyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
476
15
118
arkadaşlar yatak odamızı siyah beyaz seçtik, buna hangi renk örtü almalıyım sizce.
günlüğe zaten örtü kullanmam ama, özel, çok şık bir tane olsun istiyorum.

hani şu gelinlik gibi olan örtüler nasıl durur acaba???

hangi marka, model, renk olmalı, ne dersiniz???

bence gayet güzel olur. abim ve yengem için ben hazırlamıştım odalarını süpriz yapmıştım. bayılmışlardı. tam da dediğin şekilde gelinlik gbi yapabilirsin bembeyaz. yakışır odanın renkleriyle bence. hem beyazı nedense geline herşeyde yakıştırırım benkaydirigubbakcemile3 tabi sen bak beğendiğin rengi al zevkine göre. taç, evten ve yataşta güzel örtüler bulabilirsin. taçta gerçekten çok şık modeller oluyor bi bak derim

bence gayet güzel olur. abim ve yengem için ben hazırlamıştım odalarını süpriz yapmıştım. bayılmışlardı. tam da dediğin şekilde gelinlik gbi yapabilirsin bembeyaz. yakışır odanın renkleriyle bence. hem beyazı nedense geline herşeyde yakıştırırım benkaydirigubbakcemile3 tabi sen bak beğendiğin rengi al zevkine göre. taç, evten ve yataşta güzel örtüler bulabilirsin. taçta gerçekten çok şık modeller oluyor bi bak derim

çok teşekkür ederim, taça mutlaka bakıcam.
gelinlik gibi olanlar için de; ilerde çok mu abartılı gelir bana bilemiyorum.
bir de; günlük örtü kullanmıcam, evlerde bunları koymak için çok da yerimiz olmuyor (her beğendiğimizi alınca oda doluyor). o yüzden tereddüt ediyorum

çok teşekkür ederim, taça mutlaka bakıcam.
gelinlik gibi olanlar için de; ilerde çok mu abartılı gelir bana bilemiyorum.
bir de; günlük örtü kullanmıcam, evlerde bunları koymak için çok da yerimiz olmuyor (her beğendiğimizi alınca oda doluyor). o yüzden tereddüt ediyorum

anladım canım ben seni. ama istediğin modelde içine sinen bi tane al. içinde kalmasın. kadınlar sever çünkü böyle şeyleri. en azından bi tane al bence o yüzden

yatak odan siyah beyaz ise o dediğin gelinlik gibi örtüler çok şık duruyor.güzel günlerde kullan.

istanbuldaysan eminönüne bakıp öyle karar ver. taçın kumaşından kendi diktikleri örtüleri neredeyse yarı fiyatına satıyorler ve çok güzel modelelr var. renk olarakta beyaz ya da krem.

kızlar ben de gelinlik yatak örtüsü almam diye düşünerek Taç'tan bu örtüyü aldım ama bingomingo'dan 100TL'ye...
bu çok mu basit kaçar ve en azından beyaz bi örtü olması gerekir mi?
ilk zamanlar için bu olmaz mı acaba?

Astoria Yatak Örtüsü

odan genişse her rengi kullanabilrsin neon pembeler hariç
kahvede olmaz
kremler doreler olur. ben koyu kullanamam mesela. lake almayı planlıyorum odam bira zufak. bu yuzden rengi guzel konstrat seçmem gerekiyor

Back