- 25 Eylül 2011
- 347
- 8
- 318
arkadaşlar yatak örtünüzü gerçekten kullanıyor musunuz ve kullanışlı buluyor musunuz? kafama takılan şu ki yatak toz olmasın diye örtülüyorsa gece niye toplanıyor? gece tozlanmaya devam etmiyor mu? o zaman bu durumda sadece göz zevkine dayalı ekstra bir örtü mü olmuş oluyor bu?
yatak örtüsünün günlüğü nasıl oluyorsa sırf bulunsun diye bir tane english home patch work aldım. hatta bu fotoğraftaki olduğundan bile emin değilim...
süslülerine verilen parayı çok anlamsız buluyorum illa çok elzemse ve gelin yatağı olması gerekiyorsa
şu tarz pamuk saten bir pike takımı almayı düşünüyorum
düğünden sonra gelen misafirlerinizi yatak odanıza soktunuz mu? çok sinir oluyorum o hadiseye hele ki düğünden önce evi talan ediyorlar....
yatak örtüsünün günlüğü nasıl oluyorsa sırf bulunsun diye bir tane english home patch work aldım. hatta bu fotoğraftaki olduğundan bile emin değilim...
süslülerine verilen parayı çok anlamsız buluyorum illa çok elzemse ve gelin yatağı olması gerekiyorsa
şu tarz pamuk saten bir pike takımı almayı düşünüyorum
düğünden sonra gelen misafirlerinizi yatak odanıza soktunuz mu? çok sinir oluyorum o hadiseye hele ki düğünden önce evi talan ediyorlar....