• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak örtüsü sorunsalı

fiancee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
347
8
318
arkadaşlar yatak örtünüzü gerçekten kullanıyor musunuz ve kullanışlı buluyor musunuz? kafama takılan şu ki yatak toz olmasın diye örtülüyorsa gece niye toplanıyor? gece tozlanmaya devam etmiyor mu? :52: o zaman bu durumda sadece göz zevkine dayalı ekstra bir örtü mü olmuş oluyor bu?
yatak örtüsünün günlüğü nasıl oluyorsa sırf bulunsun diye bir tane english home patch work aldım. hatta bu fotoğraftaki olduğundan bile emin değilim...
$eh1.jpg

süslülerine verilen parayı çok anlamsız buluyorum illa çok elzemse ve gelin yatağı olması gerekiyorsa

$resimca14fpds.jpg

şu tarz pamuk saten bir pike takımı almayı düşünüyorum
düğünden sonra gelen misafirlerinizi yatak odanıza soktunuz mu? çok sinir oluyorum o hadiseye hele ki düğünden önce evi talan ediyorlar....

bence çok iyi yaparsın
o tüllüller çok zahmetli oluyor
kaldır ört sıkılıyor insan
bende bu tip aldım hatta daha yeni
diğerleri hiç kullanışlı değil

Yatak örtüsünü gereksiz buluyorum.önceleri örterdim şimdi örtmüyorum yatak odam benim özlim zaten güzelce düzeltirim çarşafımı pikemi olur biter.Şık takımlar seçince gerek kalmıyor örtüye aslında gereksiz olan şeylerden biri iş çıkarmaya ne gerek var:34:

Yatak ortusu banada gereksiz geliyor hele o tullu cafcafli seyler arkadas yatak toz tutmasin dir mi yazms da o zmn tozu zaten o cafcaflar tutck :1: yani onlar her halukarda gereksiz bence senin paylastigin fotolar cok ideal bende de ilk fotodaki gibi renkli bisiler var bide buyukannanem bi pike gerdi dantelli o da uygun yatak ortusu icin o koca ortulere verilen paralara cidden yazik gelinlikle yarisiyor paralari valla :19:

Bence de en güzeli resimlerdeki gibi sade modeller. Bana da annem perdeyle uyumlu yatak örtüsü yaptırmıştı, Çok cafcaflı bir model değil ama yine de sadece düğüne kadar serili kaldı. Zaten saten gibi bir kumaş olduğundan her gece katla falan buruşuyor. Bir de doğum mevlüt zamanı kullanırım ayıp olmasın :)))

Günlük kullanım için yine annemin yaptığı pike tarzı yatak örtüm var yaz kış onu kullanıyorum sayılır. Ben mutlaka yatağımı örterim ama öyle sadece nevresimle bırakamam hiç bir zaman.

Bir de alışkanlık herhalde bizde yatak odalarının kapılar her daim açıktır. Annemden ve babannemden de öyle gördüm. Sanki kapısı kapalı olduğunda oraya çok daha farklı manalar yükleniyormuş gibi geliyor bana :)))

Bence de en güzeli resimlerdeki gibi sade modeller. Bana da annem perdeyle uyumlu yatak örtüsü yaptırmıştı, Çok cafcaflı bir model değil ama yine de sadece düğüne kadar serili kaldı. Zaten saten gibi bir kumaş olduğundan her gece katla falan buruşuyor. Bir de doğum mevlüt zamanı kullanırım ayıp olmasın :)))

Günlük kullanım için yine annemin yaptığı pike tarzı yatak örtüm var yaz kış onu kullanıyorum sayılır. Ben mutlaka yatağımı örterim ama öyle sadece nevresimle bırakamam hiç bir zaman.

Bir de alışkanlık herhalde bizde yatak odalarının kapılar her daim açıktır. Annemden ve babannemden de öyle gördüm. Sanki kapısı kapalı olduğunda oraya çok daha farklı manalar yükleniyormuş gibi geliyor bana :)))

tertipliyim düzenliyim manasında odalar açık oluyor genelde :) bir de misafire gizlimiz saklımız yok size güveniyoruz mesajı vermek için. ama banyoya biri girse bile içime kurt düşüyor acaba makyaj malzemelerimi mi karıştırdı noluyor falan diye :D
sanırım ilk zamanlar evi görmeye gelenler açısından kapımız bir süre açık kalacak :s püfff çok sinir!

Yatak odası özeldir ve kimseye açılmaz diye öğrendim.Bunu bilen kişilerde yatak odasına girme teklifinde bulunmaz ya da müsaadesiz girmez.Aman siz siz olun yatak odanıza kimseyi almayın yani kapısı kapalı ve kilitli olsun çok mühim insanların ne yapacağı belli olmuyor burada yazamam ama denedim biliyorum:1:

annem ne yazıkki bana o süslülerden aldı oysa ben saten bir takım alacaktım sarevden beğenmiştim. çok saçma geliyor banada o çeyiz sermede insanlrın gelip görmesi. kaç haftadır onun kavgasını ediyorum. mahremim diyorum kimse gelip bakamaz evime yatak odama diyorum. ben davet etmeden bile gelemezler ki kaldı odama girecekler. en nefret ettiğim şey habersiz odama girilmesiidir. annem bile çamasırlarımı yıkar katlar ben yerlestiririm dolabıma. ama benim nisanlım anlamıyor ne yazıkki. yakkında kafayı yiyeceğim. şeytan diyor gitme çeyiz sermeye filan.

Ben de dört sene önce 600 lira verip almıştım ama saçmalıkmış,çeyizden sonra toplayıp kaldırdım.Bir daha ne zaman kullanırım bilmiyorum.Senin aldıkların güzel bence.Ben de normalde yatak örtüsü kullanmıyorum.

annem ne yazıkki bana o süslülerden aldı oysa ben saten bir takım alacaktım sarevden beğenmiştim. çok saçma geliyor banada o çeyiz sermede insanlrın gelip görmesi. kaç haftadır onun kavgasını ediyorum. mahremim diyorum kimse gelip bakamaz evime yatak odama diyorum. ben davet etmeden bile gelemezler ki kaldı odama girecekler. en nefret ettiğim şey habersiz odama girilmesiidir. annem bile çamasırlarımı yıkar katlar ben yerlestiririm dolabıma. ama benim nisanlım anlamıyor ne yazıkki. yakkında kafayı yiyeceğim. şeytan diyor gitme çeyiz sermeye filan.

ben evin büyük parçaları geldikten sonra arabamla parça parça kendim götürüp yerleştireceğim. yani kamyonet falan gibi bi şeyle topluca götürülse bile hısım akrabayı ordu gibi sokmam evime :s bir çeyiz götürme olayında her şeyi kırmızı kurdeleyle bağlamışlardı yastıkları açıkta götürdük yatak yorgan senelerce beklemiş koliler üst üste :s walla erkek tarafına hiçbir şey söyletmem bu konuda mobilyasını alsın sussunlar onlar :))
bunun yanında düğünden hemen sonra aileleri yemeğe almak gibi çılgınca planlarımda var zaten daha mantıklı diğer akrabalar da gelin görmeye gider hediyesini alır, o zaman zaten herkes görmüş oluyor evi.. :52:

Back