• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Örtüsü Yerine Pike Takımı Olur mu?

benimki bu kızlar ne kadara almıştım malesef hatırlamıyorum ama sanırım 400 falan olmalı :54: :nazar:

Eklentiler

• $ezgi.jpg
    $ezgi.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 118
canım bende kabarık modelleri sevmiyorum. her gün kullanmayacak olsamda her gelin gibi ben de isterim şık bişe olsun. ben bunu aldım hem nevresim hem pike takımı.fikir olsun sana da
Eki Görüntüle 976549

Çok kibarmış canım bayıldım :16: Aslında fotoğraflara baktığımızda baya yataktan sarkıyor sanırım yatak örtüsü gibi kullanmakta pek bir sakınca olmayacak. :23:

Olur bence çokta güzel olur bende öyle düşünüyorum yatak örtüsü kullanmıycam görünecek misafire serilecek diyede onca para veremem kabarık gelin örtülerine tabi ki benim tarzım bu Sarevin uzun çok şık pike takımları var nakışlı desenli çok güzeller 200-300 civarlarında bir bakın derim bu fiyatlara düşünürseniz çok güzeller:12:

Çok kibarmış canım bayıldım :16: Aslında fotoğraflara baktığımızda baya yataktan sarkıyor sanırım yatak örtüsü gibi kullanmakta pek bir sakınca olmayacak. :23:

teşekkür ederim canım :16::16::16: cemil ipekçi tasarımıymıs 680 liraya aldım taksitle.bence begenmediğin bişeyi daha uyguna alıcana begendiğin olsun.diğer türlü değistirmek istersin daha masraflı olur canım

Son düzenleme:
Back