yatak örtüsü resimli

Kitikafa

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
494
52
643
arkadaşlar brillanttan yatak örtüsü alacağım 3 model arasında kaldık yardım eder misiniz?modellerin isimleri İRİS ,HERRİNGBONE ,DAMASK başka beğendikleriniz varsa onları da söyleyin.Yatak Örtüsü Kataloğu | Brillant 3 numara 13 numara 14 numara

yatak odan ne renk? beyazsa beyaz alma bence.

Vivien, pink rose daha güzel olur beyaz odaya. siyah beyazsa odanız sizin saydıklarınız olabilir. kahve kremse liyano dışındakilerin hiç biri uymaz bence.

3 numarayı kabarık tüllü diye içim ısınmadı yeni gelin evi gibi olur diye düşündüm .13 ile 14 arasında gidip geliyorum sonra dönüp tekrar 3 e bakıyorum of ne zormuş ya.

3 numarayı kabarık tüllü diye içim ısınmadı yeni gelin evi gibi olur diye düşündüm .13 ile 14 arasında gidip geliyorum sonra dönüp tekrar 3 e bakıyorum of ne zormuş ya.

Bende 3 ü o nedenle beğenmedim çok kabarık ama 14 güzel.Neden sadece bu marka aslında buradan çok belli olmuyor modeller yerinde gidip görmeniz daha uygun olur.

Bende 3 ü o nedenle beğenmedim çok kabarık ama 14 güzel.Neden sadece bu marka aslında buradan çok belli olmuyor modeller yerinde gidip görmeniz daha uygun olur.[/QU

yerinde gördüm zaten.biz brllanta perdelerimizi verdik yaptırıyoruz yani sıkı bir pazarlık yaptıktan sonra hediye olarak kabul ettirdim.

Son düzenleme:
bence üçünden birini seçecek olursan kesinlikle HERRİNGBONE.. çünkü diğerlerinden daha modern ve daha asil :49:

Back
X