Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bunları 8-9 yıl önce bir katalogda görmüştüm bilindik bir markaydı fakat unuttum özellikle 1.ye bayılmıştık arkadaşlarlaalkisalkisalkis.liseye yeni başladığımız zamanlardı o zaman ilgimiz yoktu tabii pek laelaelaelaelae
ama şimdi olsa 1.ve sonuncuyu almayı düşünürüm bulabilirsem tabii cokacimcoook
bayıldım ya bayıldım... çok güzeller... fırfırlı süslü püslü şeylere servet harcayacağıma, her odama girişimde içimi açacak bunlardan birine harcarım o parayı... nerden bulunur bunlar?
tacın bunlar kızlar hatta kelebeklisi fln var çok hoşlar bende kelebeklisinden ve en alttaki yunusludan var gercekten hoş ama tabi bu kadarda canlı durmuyorlar
evet kızlar taçın doğa serisiymiş.online satış sitesinde buldum yalnız aynı modeller değil bulut,palmiye,penguen,şelale filan var yine de güzele benziyor bazıları.fiyatı da 67TL