Yatak örtünüzü ne kadara aldınız ve markası ne?

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
96
Ordu
slm kızlar yatak örtusu begendım tacta 700ytl dıyorlar pahalımı sızde sız ne marka aldınız ve ne kadara yardımcı olursanız sevınırım :enbuyukkk:

valla markasını hatırlamıyorum ama 110 YTlye almıştım 1.5yıl önce..ama çok tutulan bir yatakörtüsüydü...o kadar para verme derim ben....hatta ben şimdi hiç sermiyorum...

ben 2 sene once 1000 ytl ye aldım su an hala moda ama pıke takımıyla bırlıkte pike takımım ipek yatak örtum ıpek tafta organze ve boncuk ıslemelı süt kahve tonlarında markasına pek dıkkat etmedım

bence sen yine de içine sinen bir şey al....ama 700 ytl veripte sermeyeceğin bir şey alma....ayrıca çok yer de kaplıyor....

sızde haklısınız sermekten bende sıkılırım sanırım ama ne yapcam bılmıyorum burda ucuz olanlara baktım begenmedım off off hem guzel hem ucuz bısı istiyorum cunku alıncak daha cok sey var tşk edrm ılgınız ıcın arkadaslar

500 ytl ye almıs annem hatta kızdım ben ne gerek var onca paraya diye
şimdi seriyorum her gün ama sıkıntı veriyor
bence o kadar pahalıya kaçma
bu cuma BİM ' e 65 ytl ye geliyormus
bir bak istersen

o kadar para verip 1 tane alacağına insan sıkılıyor zamanla araitırıp 2 çeşit hatta kullanım kolaylığı sağlayacak bişeyde eklersen 3 çeşit bişey al...hem hergün aynı şeyi görmekten sıkılmazsın hemde sana kolaylık olur...sevgiler...

valla markasını hatırlamıyorum ama 110 YTlye almıştım 1.5yıl önce..ama çok tutulan bir yatakörtüsüydü...o kadar para verme derim ben....hatta ben şimdi hiç sermiyorum...

Bende aynen hiç sermiyorum benimki tac marka ama perdecimden almıştım ben oda alacaklısından almış hak yemeyen dinine bağlı bir adamdı 100 ytl idi galiba ben şaşırmıştım fiyatı duyunca çünkü hep 500-300 gibi rakamlar dönüyordu dayanamayıp sordum marka ama ucuz neden diye örtüleri aldığı kişi borçlusuymuş borcu karşalaığı vermiş örtüleri oda oturup hesaplamış borç tutarını alacağı kadar fiyat biçmiş hepsine yani alacağı neyse satıldığında ona denk gelecek hayret etmiştim adama böyle insanlar kaldı mı diye aynı örtüyü sormuştum 300 ytl dediler...
Aklıma geldi birden mirmirmirmir
O kadar para verme derim ben de zaten sermiyorsun hergün ayrıca insan bir süre sonra değişiklikde istiyor çok para verme sonra değişik bir model alırsın

yatak örtüsü almadım ben.ne gerek var o kadar para vermeye sırf desinler için.:1closedeyes:
ben nevresim takımları almıştım3-4 çeşit.dönüşümlü olarak onları seriyorum.hem dashada pratik.

ben 290 ytl ye bellonadan almıştım, şimdi değişik bir tane daha istiyorum ama çok para vermeyi düşünmüyorum açıkcası.

ve bikaç çeşit nevresim takımı fikri hoşuma gitti :)

bende ıkıtane yatak örtusu aldım bırı tactan ındırımdeyken almıstım 200 ytlye suankı fıyatları 550 ytl :)
dıgerıde markası falan bellı degıl 100 ytl
nevresımım 5 adet var zaten hedıyede gelır.
hayırlısı olsun tatlım.

ah şu söyleyen arkadaşlarımız bide resimlerini koysa örtülerin nasıl sevaba girersiniz anlatamam:))))

Home Art'tan 450 ytlye aldım.Çok güzel.Beyaz kadife üstünde puldan yaprak desenleri var.Ama kaldırdım çantasına.Sermiyorum.1000 ytl çok pahalı bence hiç gerek yok.Çalışan inssan kullanamıyor zaten.Rahat örtebileceğin bişey al yeter

Modeller ve fiyatlar değişiyo sürekli düğüne yakın al bence.Beğendiğin şey ucuzlar ya da yeni modeller çıkar

bende taç linens den almıştım 2006 da.
300 YTL ödemiştim..
hardal rengi benimki.
bencede alma.sorsan kaç kere serdin diye en fazla 5 kere filan sermişimdir.
şimdi kutusunda duruyor.kutuda bazanın altında.
vallahi hamallıktan başka bir işe yaramıyor.

bende 1 ay önce 400 YTL ye aldım kırmızılı siyahlı çünkü yatak odam koyu renk beğenrek aldım kenarları fırfırlı ortası siyah pullarla işli değişik birşey işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…