Yatak olan beşik???

hayır canım çok basit başka birini çağırmana gerek yok sadce yandaki vidaları söküp çıkarıyorsun. eger yan tatafında cekmecesi varsa bizimkisi gibi o da kaldırınca çıkıyor ancak uyurken düşmesini engellemek için yan tarafına trabzan gibi birsey alman lazım

Teşekkür ederim cevabınız için.

Evet yanda çekmeceleri var birde o çekmecelerin üstünde üstü açılan ne derler sandık gibi bir kısmı var.

Ben jokerden yatak yanı koruması aldım uzun olanda. Şuan yatak odasındaki yatağımızın yanında kullanıyorum.

Ama artık canıma tak etti sallamaktan bütün gece eşim bir yerde ben oğlumla başka bir yerde göçebe bir hayat yaşamaktan.

Hoş belki daha iyi uyur diye yanıma aldım ama yok böylede aynı...

Bakalım ilk adım odasındakini yatak haline getiriyim dedim. Birde evdeki salladığım salıncağı atmayı düşünüyorum ama bak daha ona cesaret edemedim.... oğlum 2 yaşında buarada...

merhaba benim de oğlum 19 aylık ve beşiğinde uyuyor ama bir kere beşiğinden inebildi. gece inmeye kalkar düşer vs diye korktuğumuz için acaba artık bizde yatak boyunu büyütsek mi diye düşünüyoruz.yatağı büyütünce bizim yatak epey yere yakın oluyor. yani düşse bile sorun olmaz yastık falan koyarız dedik ama galiba yanına engelleyici bişi almak gerekicek. erken mi olur bilemedim bu konu ile ilgili paylaşım ararken sizi gördüm. benim oğlum memede uyuyor sonra ben beşiğine koyuyorum sabah 6 ya kadar falan uyuyor uyanınca sesleniyor genelde yanımıza geçiyor zaten bir iki saat sonra kalkıyoruz. kesinlikle hadi oğlum uyku vakti diyip yatağa koyunca uyumuyor kabullenmiyor. bakıcısı gündüz kucağında hafif sallayarak uyutuyor yerine koyuyor orda problem yok. ama ben olunca kesinlikle meme ve uyku. iki yaşına kadar böyle gitcek sanırım. sonra nasıl devam etcek bilmiyorum. babasıda açalım yatağı artık büyütelim ki bizde yanında daha yakınında oluruz gerekirse uzanırız. kitap falan okuruz ikna ederiz falan diyor bende o yüzden bu hafta sonu yatağı büyütebilirim bilmiyorum. ama çok kolaylıkla büyütüldüğünü biliyorum vidalardan açıcaz. çekmeceler komidin gibi olcak yatak büyücek. hakkımızda hayırlısı.

Ben yatak haline getirdim. Kolaymış gerçekten. Gayet güzel alçak tek kişilik bir yatak oldu!!! Boyum 1.72 !!! Ben rahat yatabiliyorum öyle söyliyim:)

Yanına da dediğim gibi joker yatak yanları var uzun olanlardan ondan aldım !!!

Oda çok pratik hemen takılıyor. Hoş oğlum orada uyumuyor henüz ama yatak yanını yatak odasındaki bizim yatağımızda da kullanabiliyoruz. 19 aylık bence gayet güzel yatabilir.

Bu yaşta bebekler için parmaklıklı beşikler daha tehlikeli. Hem istedikleri zaman çıkamıyorlar. Hemde çıkmak isterken düşebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…