• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odasına hürrm sultan yatak odası takımım ve halım

Güle güle kullan canım

Benimde yatak odam beyaz ve mürdüm günlük kullanacağım yatak örtüm mor .. çeyiz de sereceğim yatak örtüm krem annem beğenip aldı bende kırmadım :) zaten bir kere çeyizde serilecek :)

Güle güle kullan canım

Benimde yatak odam beyaz ve mürdüm günlük kullanacağım yatak örtüm mor .. çeyiz de sereceğim yatak örtüm krem annem beğenip aldı bende kırmadım :) zaten bir kere çeyizde serilecek :)

Benim yatak odami almadan ceyizime aldigimduz
Saten kalp islemu krem
(Pulla islenmis) cok sevrk aldm amaytk odama beyaz olnca
Agir bi ortumde yokti aldk dugun gnu ortum bu sade ytk ortumu bn cok bgnmisim agir.bitanede gunlk icin olmus oldu:1:

Benim yatak odami almadan ceyizime aldigimduz
Saten kalp islemu krem
(Pulla islenmis) cok sevrk aldm amaytk odama beyaz olnca
Agir bi ortumde yokti aldk dugun gnu ortum bu sade ytk ortumu bn cok bgnmisim agir.bitanede gunlk icin olmus oldu:1:

benimde mobilyalarım belli değildi annem krem almış ağır bir model taçtan incileri filan var hatta :) ben moru sevdiğim için bir taneden mor günlük kullanmalık aldım yatak odamda beyaz ve mürdüm olunca çok güzel oldu yani :)

benimde mobilyalarım belli değildi annem krem almış ağır bir model taçtan incileri filan var hatta :) ben moru sevdiğim için bir taneden mor günlük kullanmalık aldım yatak odamda beyaz ve mürdüm olunca çok güzel oldu yani :)

O zaman gule.gule kullanalim:1:

canim yatak ortusu modelim hurrem diye yaziyodu
basliktaki gibi halim dinarsu ama modelini bilmiorum

Back