• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odası ve yemek odası aynı renk mi olmalı??? yardım lütfen!!!

sağol canım şimdi düşünüyorum da iki oda arasında ne bağ olabilr ki?yemek yiyen konuklarımıza bakın burası da aynı model mi diyeceğiz?komik olur değil mi:)))

cnm benm yatak odamla yemek odamın renkleri aynı ve çok şık duruyorr güzel bir kombine oluyor eğer farklı olmasını istiyorsan her odayın illada aynı olması gerekmiyor yani istediğin gibi döşe ben ikisini kombine yaptım hatta yatak odamın fazla parçasının birini yemek odama koyduım çok şık duruyor ama dediğim gibi illa oalcak diye birşey yok içinden nasıl geliyorsa öle yap derimm

sağol canım şimdi düşünüyorum da iki oda arasında ne bağ olabilr ki?yemek yiyen konuklarımıza bakın burası da aynı model mi diyeceğiz?komik olur değil mi:)))
bunu bi turlu anlayabilmis degilim cnm..ben sıkılırım ikisi de birbirinin ayni...

ikisi aynı olunca cok itici bazıları oyle alıyor ama cok cirkin duruyor bence ayrı ayrı istediğin gibi döşe:)

kesinlikle katılıyorum.. en güzel evler sahibinin ruhunu yansıtan, yaşayan evlerdir, tabi bu ruha sahip olmayan birinin evi de alabildiğine soğuk bir ortam oluşturacaktır. siz kendi içinizi dinleyin, her oda aynı olacak diye bir şey olabilir mi hiç?

ayrı olsunlar ama tarzları dokunuşları aynı olsun mesela.ama biri modern dieri avangard ..çok kötü olur.renkler değişsin ama çizgiler aynı olmalı .bence tabiki

Back
X