• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odası ve yemek odası aynı renk mi olmalı??? yardım lütfen!!!

jasmin27

Bir EYLÜL Masalı
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
817
0
96
38
İstanbul
kızlaarr yardımınıza ihtiyacım vaaarrr!!! nişanlımla mobilya arayışındayız şu aralar ben yatak odasını ve yemek odasını ayrı renklerde almayı düşünüyorum sizce nasıl olur her oda farklı olsun istiyorum yanlışmı düşünüyorum sizce??? yatak odamı siyah beyaz yemek odamı ceviz-beyaz almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirimopuyorumnanaktan

uyumluluk açısından evet belki hoş durabilir ama ne biliyim ben her odamın farklı tarzlarda olmasını istiyorum yanlışmı düşünüyorum ki:uhm:

uyumluluk açısından evet belki hoş durabilir ama ne biliyim ben her odamın farklı tarzlarda olmasını istiyorum yanlışmı düşünüyorum ki:uhm:

uyumlu bir eve yanlış..ya tatlım bu zevk işi..ben olsam yapmazdım..
çünkü güzellik uyumdan gelir..
o evin bir bütün oldugunu hissetmek gerek..
bir anya bir konya misal...

sen nasıl istersn öyle yap..senin evin:sm_confused:

uyumlu bir eve yanlış..ya tatlım bu zevk işi..ben olsam yapmazdım..
çünkü güzellik uyumdan gelir..
o evin bir bütün oldugunu hissetmek gerek..
bir anya bir konya misal...

sen nasıl istersn öyle yap..senin evin:sm_confused:

cvp için tşkler canım opuyorumnanaktan

nasıl istiyorsan öyle yap....sonuçta senin evin ve senin zevkin...evin seni yansıtır.....baskı altında kalmadan istediğini yap...çünkü böyle şeyler bir kere oluyor....bir daha kimbilir mobilyaların ne zaman değişir...mesela benim oturma odam siyah gri salonum beyaz ve abonoz yatak odam kahverengi.....her oda farklı ve ben çok beğeniyorum...çünkü benim tarzım.......

.

yatak odasiyla yemek odasi ayni renk olurmu hic, olmaz

yemek odasiyla mutfak ayni renk olsa hadi yine bir nevi olur ama digeri olmaz
:umursamaz:

nasıl istiyorsan öyle yap....sonuçta senin evin ve senin zevkin...evin seni yansıtır.....baskı altında kalmadan istediğini yap...çünkü böyle şeyler bir kere oluyor....bir daha kimbilir mobilyaların ne zaman değişir...mesela benim oturma odam siyah gri salonum beyaz ve abonoz yatak odam kahverengi.....her oda farklı ve ben çok beğeniyorum...çünkü benim tarzım.......

çok tşk ediyorum canım içimi rahatlattın opuyorumnanaktan

.

yatak odasiyla yemek odasi ayni renk olurmu hic, olmaz

yemek odasiyla mutfak ayni renk olsa hadi yine bir nevi olur ama digeri olmaz
:umursamaz:

bende senin gibi düşünüyorum canım şimdilerde takımlar hep aynı o yüzden acaba benmi yanlış düşünüyorum diyorum ama sonuçta zevk meselesi bu bende kendi zevkime uygun seçicem eşyalarımıopuyorumnanaktan

ben bütün evi banyo mutfak da dahil aynı tonlarla döşedim. her gören bayılıyor, çok asil diyorlar. başka bir arkadaşım var kendisi biraz çılgın. her oda farklı olmalı dedi. bi odası kırmızı, bi odası fıstık yeşili, biri turuncu falan. beğenmeyen çok oldu ama o çok seviyor evini.

Canım bende kararsızım bu konuda... Ama fark var ben aynı olsun istiyorum nişanlım farklı olsa ne olurki diyor...

Bende yatak odasını beyaz-bambu (abanoz dedikleri) öle istiyorum salonda açık renk olsun istiyorum bu iki renge bayıldığım için her yer aynı olsun diyorum ama karar veremedim...

Neden en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir dediklerini şimdi çok daha iyi anlıyorum... Karar veremediğimden kalıyor herşey... mafoldumben

bende senin gibi düşünüyorum canım şimdilerde takımlar hep aynı o yüzden acaba benmi yanlış düşünüyorum diyorum ama sonuçta zevk meselesi bu bende kendi zevkime uygun seçicem eşyalarımıopuyorumnanaktan

tabiiki sen sec canim, o evde yasayacak olan sizsiniz fakat en cok zamani sen gecireceksin evde
opuyorumnanaktan

ben bütün evi banyo mutfak da dahil aynı tonlarla döşedim. her gören bayılıyor, çok asil diyorlar. başka bir arkadaşım var kendisi biraz çılgın. her oda farklı olmalı dedi. bi odası kırmızı, bi odası fıstık yeşili, biri turuncu falan. beğenmeyen çok oldu ama o çok seviyor evini.

tşk ederim canımyerimseniben bende arkadaşın gibi çılgınım demekki:lepi:

uyum en güzeli ama nasıl istiyorsan öyle yap yapacağın şey içine sinmeli ki rahat edebilesin...benimkiler de takım,ama uyumlu durdukları için hoşuma gidiyo..bulamasam farklı da alabilirdim yani...

Canım bende kararsızım bu konuda... Ama fark var ben aynı olsun istiyorum nişanlım farklı olsa ne olurki diyor...

Bende yatak odasını beyaz-bambu (abanoz dedikleri) öle istiyorum salonda açık renk olsun istiyorum bu iki renge bayıldığım için her yer aynı olsun diyorum ama karar veremedim...

Neden en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir dediklerini şimdi çok daha iyi anlıyorum... Karar veremediğimden kalıyor herşey... mafoldumben

canım öncelikle tşk ederim cvbın için. bende şu hani aynı mobilyalar oluyor ya yatak ve yemek odası renk şekil her şey aynı onları sevmiyorum mesela yemek odamı ceviz-beyaz istiyorum yatak odamı siyah beyaz kırmızı ağırlıkta öylede yapıcam sanırım kaydirigubbakcemile3 oturma odamdaki koltuğumuda mor istiyorum delikafadulden

ikisi aynı olunca cok itici bazıları oyle alıyor ama cok cirkin duruyor bence ayrı ayrı istediğin gibi döşe:)

ben ıkısını konbıne olark aldım. evımde bütünlük olsun istedim bütün odalarım bırbırıyle uyumlu olacak. ama şart deıl tabı tecih meselesi

cnm ben de senin gibi düşünüyorum, farklı renk alıcam. kendimi şartlandırmıyorum illa aynı olsun diye.

canım ben de önce yemek odasını aldım daha sonra yatak odasını yenilemeye karar verdik yemek odasının takımı olan yatak odası pahalı idi biz de başka model aldık şimdi canım sıkılyor keşeke aynı olsaydı diye:((

Back
X