• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odası takımımı beğenilerinize sunuyorum =)

dimple91

Miray Doğdu Giray Abi Oldu(BalOğlum&AyParçasıKızm)
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
830
1.130
408
33
kızlar sonunda beğenip yatak odası takımımı aldım. Aklımda hep beyaz vardı ama bu takıma görünce vuruldum. bu fotoğrafı netten indirdim canlısı cok cok daha güzel :34: $yildiz_mobilya_roza_yatak_odasi_15049.jpg :9::16:

çok guzelmiş canım güle güle kullan hangi marka ve kaça aldın öğrenebilirmyim bende araştırma içersindeyimde :1:

teşekkürler kuzum :34: 3 rengi vardı cappucıno olanı beğendim beyaz ve ahşap rengi var tamamen çizilmez özellikli:21: burda yenı açılan bi yerden aldık zell mobilya onlarda eskişehir de yaptırıyolarmış canım normalde ilk açıldığı için tanıtım olarak 3,500 , biz peşin aldık bıde tanıdıktı 2,500 :16::16: daha da güzelleri senın olsun kuzum inşallah:16:

teşekkürler kuzum :34: 3 rengi vardı cappucıno olanı beğendim beyaz ve ahşap rengi var tamamen çizilmez özellikli:21: burda yenı açılan bi yerden aldık zell mobilya onlarda eskişehir de yaptırıyolarmış canım normalde ilk açıldığı için tanıtım olarak 3,500 , biz peşin aldık bıde tanıdıktı 2,500 :16::16: daha da güzelleri senın olsun kuzum inşallah:16:

sağol canım iyi fiyata almışsınız güzel günlerde kullan sende :54:

kızlar sonunda beğenip yatak odası takımımı aldım. Aklımda hep beyaz vardı ama bu takıma görünce vuruldum. bu fotoğrafı netten indirdim canlısı cok cok daha güzel :34:Eki Görüntüle 992370 :9::16:

canım hayırlı uğurlu olsun bende yeni yeni bakmaya başladım ne model var modellere ne ad verilir hiç bilmiyorum ama önceliğim başlığı gösterişli olsundu seninki gibi
ama benmkinin boyu nerdeyse 2 metre o yüzden yuvarlak yataklardan istiyor bende beğendim onları baya büyük ama birimiz hanya da öbürümüz konyada olacakmışız gibi yatağın içinde:1:
şimdilik yuvarlak düşünüyoruz bakalım
sen ne kadara aldın takımını ve nereden canımcım

salon ve yemek takımı vs aldın mı canım onlarıda görmek istiyoru martta mıydı düğün??

salon ve yemek takımı vs aldın mı canım onlarıda görmek istiyoru martta mıydı düğün??

Evet kuzum Martta. Merak Etme paylaşıcam demiştim zaten :34: ama daha gelmedi salon Takımı köşe Takımı vs. En geç pazartesi günü gelmiş olacak o zaman hepsini fotoğraflarım bebeğim merak etme . Ayyy çok az kaldı kına ya 23 düğüne 24 gün var dua edin olur mu :5:

Son düzenleme:
canım hayırlı uğurlu olsun bende yeni yeni bakmaya başladım ne model var modellere ne ad verilir hiç bilmiyorum ama önceliğim başlığı gösterişli olsundu seninki gibi
ama benmkinin boyu nerdeyse 2 metre o yüzden yuvarlak yataklardan istiyor bende beğendim onları baya büyük ama birimiz hanya da öbürümüz konyada olacakmışız gibi yatağın içinde:1:
şimdilik yuvarlak düşünüyoruz bakalım
sen ne kadara aldın takımını ve nereden canımcım

:16::16: kuzuuum inşallah gölüne göre bulursun bende çok araştırdım en son bunda karar kıldım:34: aboooww enişte baya uzunmuş :9: bizim aramızda 8-10 cm anca var :1: 3500 kuzum aslında ama bize dost indirimi bide peşin alınca 2500 e geldi uygun bayağı, senınkının fotoğrafını da beklıyorum en yakın zamanda :16::16::16: bu arada zell moblya kuzum yenı açıldı burda tanıtım fiyatları o yuzden uygun eskısehirde yapılıomuş

Son düzenleme:
Back