Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odası takımı sizce nasıl ?

eliferman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
222
0
46
İstanbul

Ne diyosunuz kızlar?

Ben hep bu tarz bir yatak odası hayal ederdim. Bu model hoş göründü gözüme.. Fikirlerinizi payleşırsanız sevinirim

gayet şık bir takım küçük bi fikirde sunayım,dolap kapaklarından birini aynayla kaplatırsan daha kullanışlı ve şık durur gibi geldi bana

bence hoş değil..her yerinde bi oyma var tozunu filanda zor alırsın bende söylemesi

Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Bir dönem bende bu tarz mobilyaları çok beğenirdim, ama şimdi modern mobilyalardan o kadar çok seçenek var ki...
Önemli olan senin içine sinmesi, yoksa güzel bir yatak odası takımı

bn çok bgndm canm bnm istedigim de böyle birşey :)

Evet cnm bende hayallerimdeki yatak odası dedim görünce :)

gayet şık bir takım küçük bi fikirde sunayım,dolap kapaklarından birini aynayla kaplatırsan daha kullanışlı ve şık durur gibi geldi bana

Olabilir cnm aslında yatak odasında boş bir duvarm var oraya boydan ayna taktırıyım dıe düşünüodum ben ama o da olabilri teşekkürler.

bence hoş değil..her yerinde bi oyma var tozunu filanda zor alırsın bende söylemesi

Annemde toz açısından aynısını söyledi :26: Gözüme hoş gelirse alabilirim belki tozlarını

Ben modern takımlardan hiç beğenemedim cnm. Çok baktım daha kullanışlı daha uygun fiyatlı olsun istedim olmadı... Teşekkür ederim fikirlerini paylaştığın için.

çok beğednim ama bu tarz mobilyalar büyük ve yer kaplar. hem kapaklı olması hem yaatağının geniş olması . onlara dikkat ettiğin sürece ben çok beğendim benim tarzım..mutlu günlerde uyuyun inş..

Haklısın cnm. Ben elimde metre ile milimetrik hesaplar yapmak zorunda kaldım zaten, yatak odam küçük çünkü Bu gardronu sürgülü yapabiliyolar bir de karyolanın sadece baş kısmını alacağız yoksa yatakla gardrop arasında geçme mesafesi kalmıyor... Ölç biç ölç biç öyle bakıyorum her yere

ay inanmıyorum ya çok çok çok çok güzel bir ömür mutlu mesut olun nereden aldınız sorması ayıp ama :)

Evet güzel görünüyorlar ama şunu söylemeliyim eger evin kiraysa yandaki komidinler yani gardolap dışındakiler her eve uymuyor oda dağınık gibi görünüyor
ben şimdi değiştirip her eve uyum saglıyacak kendi çizimm bir dolap yaptırcam he ev kendininse
hayırlı olsun renk ve model güzel güle güle kullan:)

süper bayıldım cnm ya bende bu tarz eski model düşünüyorum hatta eskitme bile yapılabilir süper durur nerden buldun cnm hangi markada var acaba ben yatağımı ayak ucunda ve başucunda demir oluyor ya öyle düşünüyorum tabi bulabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…