Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katılıyorum dediğinize. Bizde ilk etapta marka model isimlerini değerlendirip sonrasında gidip deneyerek seçmeyi planlıyoruz. Ama çok marka var çok yorum var kafa karışıklığımız da eklenince insan ne yapacağını bilemiyor :)Valla yatak çok kişisel bi şey. Biz ordan oraya gezmeyi sevmediğimiz için mobilyaları weltew'den alırken yatağı da oradan aldık. Benim her yerim ağrıyor, eşimin de öyleydi alıştık bi nebze. Arkadaşım geldi eşiyle, bebekli de oldukları için yatağı onlara verdik. Sabah bebek gibi uyandık bu yatak nereden, biz yataş'tan aldık böyle iyi değil dediler. Şansınız varsa gidin üstünde hoplayın zıplayın öyle karar verin o yüzden
Tamamen şans işi.Merhabalar, nişanlımla ev alışverişi yapmaya yavaştan başladık ama yatak konusunda hiç bir fikrimiz oluşmadı. Hangi marka yatak alınmasını önerirsiniz? Rahatlık ve iyi bir uyku açısından yatak marka ve modellerinden memnun kaldığınız var mı yardımcı olabilir misiniz?
Valla yatak çok kişisel bi şey. Biz ordan oraya gezmeyi sevmediğimiz için mobilyaları weltew'den alırken yatağı da oradan aldık. Benim her yerim ağrıyor, eşimin de öyleydi alıştık bi nebze. Arkadaşım geldi eşiyle, bebekli de oldukları için yatağı onlara verdik. Sabah bebek gibi uyandık bu yatak nereden, biz yataş'tan aldık böyle iyi değil dediler. Şansınız varsa gidin üstünde hoplayın zıplayın öyle karar verin o yüzden
Mobilya yatak nasıl denenir ki, üstünde azıcık yatsan, hoplasan, zıplasan anlaşılır mı? En az bir gün uyumak lazım. @byzmr nasıl bir yatağa karar verdiniz ve nasıl denediniz?Kesinlikle katılıyorum dediğinize. Bizde ilk etapta marka model isimlerini değerlendirip sonrasında gidip deneyerek seçmeyi planlıyoruz. Ama çok marka var çok yorum var kafa karışıklığımız da eklenince insan ne yapacağını bilemiyor :)
Biz ilk olarak Yatsan, İdaş, Bambi, Yataş, ve İşbir gibi herkes tarafından bilinen yatak markalarına baktık.Mobilya yatak nasıl denenir ki, üstünde azıcık yatsan, hoplasan, zıplasan anlaşılır mı? En az bir gün uyumak lazım. @byzmr nasıl bir yatağa karar verdiniz ve nasıl denediniz?