• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odası secimi yardım!!!

ebrush1822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
59
2
48
arkadaslar yatak odası takımı almayı dusunuyoruz 2 takım arasında kararsız kaldım sizce hangisi yardım ve önerileriniz için şimdiden tesekkür:):)

$IMG_20130413_135744.webp$IMG_20130413_135812.webp

Ben 2. yi daha cok beğendim , beniim takımımada benziyor tualet aynası falan aynı. O yüzden o daha cok hoşuma gitti:)

İKİNCİSİ bence daha güzel. biraz da benimkine benziyor ondan:))

bende onu daha cok beğendım herseyım sıyah beyaz esımde 1 dekının seklını beğendi bende 2 yı beğendiğim daha modern olduğu için ama sonuç olarak bana bıraktı bende cok kararsız bırı olarak secemedım sanırım 2.olucak:)

Ilk takım daha güzel ikinci takım hemen hemen her evde var artık hem siyah beyaz ve modeli farklı ilkini beğendim canım:34:

açıkçası ikisinide beğenmedim bu fiyatlara çok daha güzellerini bulursunuz her iki modelde 5 gelinden 3 ünde var heleki 2. model hemen hemen her gelinde bu var fikir sizin ama biraz daha araştırın
allah güle güle kullanmayı nasip etsin mutluluklar:16:

Beyaz mobilyaların çoğu kullanım açısından kötüdür...çünkü mobilyacıların büyük çoğunluğu gerçek ahşabın üzerine beyaz boya vurarak yapmazlar nedeni ise maliyetli olması... belirttiğiniz fiyatlara çok daha güzellerini bulabilirsiniz...

ama illa bunlardan biri olacak derseniz ben 1 numaralı derim... dikkat ederseniz 2.sinin ayakları ekleme ve ilerde size çok büyük sorunlar çıkarabilir... 1.sinde ayak problemi yok...

senin zevkine kalmış tabii ki. ama bence beyaz ve iddialı parçalar zor kullanılır. yatak odasının sahip olması gereken dinginliği vermez sana. bunun yerine daha modern açık kahve ahşap modelleri tercih etmeni öneririm. ayrıca yazın çiçekli nevresimlerle uyma. kışın kahvelerle uymaz. hele de pastel tonları yatak odasına çok yakışır. tasarım ürünü olabilir evt ama bana yatak odamda daha huzurlu bir ortam gerekir ,)

Back
X