Mesela ben genel olarak parlak kaplanmislari sevmem ne acik renk ne koyu renkte ahsap sonucta kahve ama masif kullanilmiyorki bi cogu boya kaplama vs rengi farketmez ama yapay durmaayan birseyler cok hos bu ingiliz tarzi arkadasin ekledigi beyazlar benmde hosuma gitmekte ama soft gorunen baska renkleride begenirim zor bi karar bi ay sonra fln bizde bakica ben ikeadn o beyaz tarzlardn istiyorum onlarda surgu kapak yok benimki diyor ben hep surgu kapak hayaliyle yasadimDoğrudur canım, fakat benim çevremde beyaz mobilya alanlarda çok pişman.
Sıkılıyorsun sonradan diyorlar ama demekki kişiye göre de değişebilen bir olgu sanırsam.
bellonadan uzak dur derım.6 ay önce tum evımızı ordan aldık yatakodasında problem cıktı sürgülü kapak sğrgğler sürekli kitlenıyor 4 aydır kullanıyoruz ve 7 kere servıs geldı evımıze.servıs gıdıyor bırkac gune tekrarlıyor sorun. bırak bırkac gunu en son bu cumartesı 12 de geldı aynı gun 18:00 da gene kıtlendı ev kalabalık degıl cocuk yok az kullanıyoruz ama sorun gecmıyor..
degıstırmyıorlarda kaldı elımızde
yarın tuketıcı haklarına sıkayet etcez.
canım ben yatak odamı beyaz yoğunluklu almak istiyorum, kesinlikle yatağın altının açık olmasını istiyorum temizleme açısından pratik olması için. vintage tarzı istiyorum, çok istiyorumsenin bayıldığın modeller de çok güzel, ben geleneksel modeller de bir samimiyetin olduğuna inanıyorum. ilk koydukların çok soğuk geldi bana ve açık renkler yatak odasına ve uykuna huzur verecektir, tekstillerinin renklerini bilmiyorum gerçi de... ferah bir odan olur inşallah.
Eki Görüntüle 467572 Eki Görüntüle 467570
bayıldımmmmmmmmm tam bnm istedigim yatak odası takımı :) bu takım nerede ?
ben Doğtaş'ın Mystic serisini aldım, henüz teslim edilmedi ama çok içime sindi gerçekten...
DOĞTAŞ - Mystic Yatak Odası
linkten de bakabilirsiniz...
bayıldımmmmmmmmm tam bnm istedigim yatak odası takımı :) bu takım nerede ?
Bakalım ikeaya götürmek istiyorum nişanlımı hem fiyatlara bakmış oluruz :) Bütcemiz önemli çünkü bizimde bütcemiz kısıtlıBu takımdan kalite anlamında en iyi bulacağın yer Tepe Home, inanılmaz güzel mobilyaları var.
İndirimlerine yetişebilrsen veya yakalayabilirsen gerçekten çok iyi bir mobilyayı gayet iyi bir fiyata almış olursun.
Ama tabii ki, bütçen yeterli olur ve eşini ikna edebilirsen... :44:
Ben nişanlımı ikna edemediğim için, biz sadece gidip gezip görmekle kaldık
İkea'da da bu tarz mobilyalar mevcut.
Oraya da göz atabilirsin canım... İnşallah bulabilirsin
vaay çok güzelmiş buda :) nerede ve ne kadar pekikızlar sanırım country mobilyadan vazgeçiyorum, sadece yatak odamı istiyordum halbukiyaklaşık bir haftadır bakıyorum, mailler atıyorum, aldığım fiyatlar çok yüksek.. nişanlım alalım içinde kalmasın diyor, bütçemizi aşırı zorlamayacak gibi alırsak, tabi en fazla 6500 liradan bahsediyorum. eksik parça alabilirdik, ikeadan tamamlarım diyordum ama son tahlilde vazgeçtim sanırım yaklaşık 5 sene kirada yaşayacağız, sonra da durumumuz iyi olursa ev alacağız. kirada bu takımlara yazık ederiz dedim... ve alternatif olarak düşündüğüm şu, nasıl sizce
Eki Görüntüle 490461
yine de belki son anda atikaeskitme diye bir adres bulmuştum. ordan yatak ve gardırobu alabilirim... sizce ne yapayım?
kızlar sanırım country mobilyadan vazgeçiyorum, sadece yatak odamı istiyordum halbukiyaklaşık bir haftadır bakıyorum, mailler atıyorum, aldığım fiyatlar çok yüksek.. nişanlım alalım içinde kalmasın diyor, bütçemizi aşırı zorlamayacak gibi alırsak, tabi en fazla 6500 liradan bahsediyorum. eksik parça alabilirdik, ikeadan tamamlarım diyordum ama son tahlilde vazgeçtim sanırım yaklaşık 5 sene kirada yaşayacağız, sonra da durumumuz iyi olursa ev alacağız. kirada bu takımlara yazık ederiz dedim... ve alternatif olarak düşündüğüm şu, nasıl sizce
Eki Görüntüle 490461
yine de belki son anda atikaeskitme diye bir adres bulmuştum. ordan yatak ve gardırobu alabilirim... sizce ne yapayım?
Bakalım ikeaya götürmek istiyorum nişanlımı hem fiyatlara bakmış oluruz :) Bütcemiz önemli çünkü bizimde bütcemiz kısıtlı
vaay çok güzelmiş buda :) nerede ve ne kadar peki
Eki Görüntüle 492549
kızlar bu nakliyeyle 5700 e geliyor. çok uygun geldi bana, nasıl:44: kiralık ev için değer mi, kararsızım.
canım bence çok pahalı durumunuz iyiyse sorun yok tabi. hangi şehirde yaşıyorsunuz. tepe home a da baksana country olanlara değil ama onlar çok pahalı eğer illa,country diyorsan ikeadan al derim çok güzel beyaz yatak odası takimi oluşabilirsin. kolay gelsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?