Merhaba Kızlar,
Bu haftasonu kısmetse artık mobilyalarımıza bakmaya gideceğiz.
Fakat öncesinde tabii nişanlımla biraz dolaştık ve hangi modelleri beğeniyoruz baktık.
Benim genelde beğendiğim renkler kahve & beyaz veya Kahve & Krem karışımı renkler.
Çok koyu renkleri sevmem, fakat nişanlım geçen gün baktığımız Bellona mağazasında 2 model beğendi, bende bu modelleri fena bulmadım.
Çekincem renklerinin Kahve & Siyah olması.
Bana göre siyah renkli cam veya mobilyayı temizlemek daha zor.
Çok fazla toz birikmesinden dolayı. Aynı zamanda karanlık yapar odayı diye düşünüyorum.
Gerçi söz konusu yatak odası olunca, karanlık olması pek birşey farketmez sanırım ama yine de sonradan sıkılır mıyım acaba?
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Düşüncemde haklı mıyım?
Modeller bunlar:
1 - Monza Modeli
2- Hanzade Modeli
Ama işin ilginç tarafı, ben iki modeli de beğendim ve aynı zamanda yemek odalarına da baktığımda bu modellerin, onları da beğendim.
Çok kararsız kaldım, nişanlım ısrar ederse bu modellerde alırız, çünkü bende beğendim. Fakat kullanım açısından zorluğu nedir ki?
Ayrıca bellona kalitesini bilenler var mı? Güvenilir mi?
ben ilk modeli beğendimmmmm..
canım bizimde kaç yıllık yatak odası takımı..bordo,koyu bir renk..odaya sizden başka kimsenin girmeyeceğini
düşünürsek toz toprak olması o kadar olası değil..gerçi evin konumunu bilmiyorum ama şimdi gerçi mobilyalarında
toz alıp temizlenmesi kolay
ikisi de hoş gerçekten ama ilki daha bir cezbetti beni..bellona bildiğim kayseride üretim yapan bir yerli bir firma..
şu ana kadar olumsuz bir bilgim olmadı..ama istersen şikayetvar.com dan genel kullanıcı yorumlarını bulabilirsin..hangi konuda
şikayetler var bilgi edinirsin...
bende yatak odamı kahve krem almıştım. şimdi beğenmiyorum . kahve-krem in modası geçiyor bence. benim mobilyalarımdan da bellona olanlar var çk dayanıklı ve güzel ben memnunum.siyah cam tavsiye etmiyorum. şimdiki aklım olsa beyaz ve sürgülü kapı yatak odası alırım.
hepsi çoook güzeller canım..beyaz tercih etmem ben de pek ama hani modernlikten açıldı yaaa ona istinaden gönderdim..
tarz olarak yani..inşallah gönlünüze yakışanı bulursunuz...payaşımların bana da ışık tutuyor gerçekten..
canım ben yatak odamı beyaz yoğunluklu almak istiyorum, kesinlikle yatağın altının açık olmasını istiyorum temizleme açısından pratik olması için. vintage tarzı istiyorum, çok istiyorumsenin bayıldığın modeller de çok güzel, ben geleneksel modeller de bir samimiyetin olduğuna inanıyorum. ilk koydukların çok soğuk geldi bana ve açık renkler yatak odasına ve uykuna huzur verecektir, tekstillerinin renklerini bilmiyorum gerçi de... ferah bir odan olur inşallah.
Eki Görüntüle 467571 Eki Görüntüle 467572 Eki Görüntüle 467570
Yatak odasında kesinlikle koyu renk önermem ben... Benim salonum beyaz yatak odam siyah ağırlıkta... İnanılmaz toz oluyor siyah mobilyaların üstü... Pencere açılmasa bile halıdan kıyafetten uçuşan tüyle toz öbeği halinde görünebiliyor maalesef... Birde yatak odasın perdesi genelde kapalı olacağından odayı daha ferah gösterecek bir eşya seçmek daha mantıklı bana kalırsa... Yatak odam siyah beyaz ağırlıkta ama siyah daha yoğun... Keşke diyorum beyaz ağırlıkta olsaydı... Bir de kahve tonları bir süre sonra insana bıkkınlık verebiliyor
Sağolasın canım vermiş olduğun bilgiler için.
Kayınvalidem bana destek çıkacaktır bu konuda, o yüzden koyu renk olsa bile, siyah cam olmayacaktır alacağımız.
Kahve tonları bıkkınlık veriyor derken?
Ağacın tonu zaten kahve, bende bunu anlamıyorum...
Mobilya dendiğinde (ahşap mobilya) bunlar çıkar önünüze:
Ben ahşap mobilyaları çok severim, keşke herşeyimi böyle alabilsem, ama malesef nişanlım eski bulduğu için bu tarzı ve fiyatları da bu mobilyaların uçuk...
Sadece böyle bakarak, beğenmekle kalıyorum :)
canım ya senin begendiğin yatak odalarından şu tam benlik nerden acaba bu? h.sonu biz de alcaz da artık gidip oralara bakiim :)))
Yani bir süre sonra kahverengi tonlar sıkmaya başlıyormuş bıkıyor insanRenk uzmanları söylüyor :44::44::44:
Sağolasın canım vermiş olduğun bilgiler için.
Kayınvalidem bana destek çıkacaktır bu konuda, o yüzden koyu renk olsa bile, siyah cam olmayacaktır alacağımız.
Kahve tonları bıkkınlık veriyor derken?
Ağacın tonu zaten kahve, bende bunu anlamıyorum...
Mobilya dendiğinde (ahşap mobilya) bunlar çıkar önünüze:
Ben ahşap mobilyaları çok severim, keşke herşeyimi böyle alabilsem, ama malesef nişanlım eski bulduğu için bu tarzı ve fiyatları da bu mobilyaların uçuk...
Sadece böyle bakarak, beğenmekle kalıyorum :)
ben buradaki ikinciye bayıldım yaa bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?