• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odası (resimli)

Bayanlar yatak odası nasıl çok kararsızım? :44: Ne yapsam bilmiyorum. :44:

Eki Görüntüle 1151123 Eki Görüntüle 1151124

bende yeni yatak odası aldım, ve bu takımın bir benzerini görmüştüm almamıştım çok pişmanım, neden mi? dolap ve şifonyerin altını arkasını çok rahatlıkla her zaman süpürebilirsin,,,
sana tek önerilerim
yatağın bazalı olsun ki içine eşya koyabilesin,,,
şifonyerin çekmeceli olsun, dolaplı olanlar rahat olmuyor,,, ( ki senin ki öyle)
dolap içini sen nasıl istiyorsan öyle düzenlettir, misal ben eşya katlamayı sevmem, askıda durur eşyalarım ona göre ayarlattım,,, raf az, askı çok,,, birde olabilirse bir -iki çekmece olsun,,,
bu arada beyaz renk çok güzel oluyor yatak odasında,,,,
güle güle kullan,,,,

bende yeni yatak odası aldım, ve bu takımın bir benzerini görmüştüm almamıştım çok pişmanım, neden mi? dolap ve şifonyerin altını arkasını çok rahatlıkla her zaman süpürebilirsin,,,
sana tek önerilerim
yatağın bazalı olsun ki içine eşya koyabilesin,,,
şifonyerin çekmeceli olsun, dolaplı olanlar rahat olmuyor,,, ( ki senin ki öyle)
dolap içini sen nasıl istiyorsan öyle düzenlettir, misal ben eşya katlamayı sevmem, askıda durur eşyalarım ona göre ayarlattım,,, raf az, askı çok,,, birde olabilirse bir -iki çekmece olsun,,,
bu arada beyaz renk çok güzel oluyor yatak odasında,,,,
güle güle kullan,,,,

Detaylı olarak yazdıgınız için cok tesekkür ederim :16: yanlız beyaz renk sonradan sararır diyorlar. ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum.
şifonyerde bende çekmece olması taraftarıyım. sürekli degiştirilen seyler degil o yuzden arastırıyorum sürekli.:44:

Detaylı olarak yazdıgınız için cok tesekkür ederim :16: yanlız beyaz renk sonradan sararır diyorlar. ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum.
şifonyerde bende çekmece olması taraftarıyım. sürekli degiştirilen seyler degil o yuzden arastırıyorum sürekli.:44:

eğer lake alırsan evet zaman geçtikçe, sararıyor,,,, ama eğer akrilik yaptırırsan o zaman saramıyor ama akrilik biraz daha pahalı lakeye göre,,,
bende fortmonto yaptırdım yeni, ama elbise dolabı gibi , beyaz yerine iki kapağı tamami ile füme ayna yaptırttım, sürmeli kapı yaptırdım,, çünkü beyaz sararır diye , akrilik de çok tutucak diye öyle yaptırdım,,, altında da hiç boşluk bıraktırtmadım bir arkası var temizlenicek,,,oda duvara bitişik ;)))

bende bu tarz bir model istiyorum nereden aldığınız ve fiyatını öğrenebilirmiyim IKEAda bayağı pahalıya maloluyor

Back
X