yatak odası küflenmiş

serentyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1.480
2.475
63
merhaba eşyalarım köydeydi ama sadece yatak odam kaynanamın evindeydi dolabım nemden hep parçalandı yatağımın altı hep küften düştü yeni bir yatak odası alacak gücüm yok sizce nasıl bir yol izleyebilirim. bu kontroplak başka alıp taktırabiliyor muyuz? ikinci elmi almalıyım. eşyalar ayın 4 sonra taşınacak gardrobu o evdemi bırakmalıyım bana akıl verirseniz sevinirim

Küflenmiş, dağılmış eşyaları evinize boşuna taşımayın gerekirse ikinci el alın Tamir ettiririm derseniz,kokusunu nasıl yok edeceksiniz?

Küflenmiş, dağılmış eşyaları evinize boşuna taşımayın gerekirse ikinci el alın Tamir ettiririm derseniz,kokusunu nasıl yok edeceksiniz?
koku yapıyormu hiç bilmiyordum bilgi verdiğiniz için çook teşekkür ederim ☺☺

Küflenmiş eşyalarınızı eve götürmeyin hem tamiri zor olur hem de küf kokusu gitmez bütün evi sarar buda siz varsa çocuklarınız için sağlığınizi olumsuz etkiler.

Sıfır yatak odası takımı almak yerine 2.el uyguna yeni bir takım alsanız alabilir misiniz.

hiç bilmiyordum iyiki kafama göre hareket etmeyip size sormuşum 2. el eşyalara bakalım o zamab çok teşekkürler

Küflenmis se rutubet vardir çok kullanmiyosaniz tamir yaptirip rutubet olmayan biyere taşiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…