• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odası için beyaz almayı planlıyorum

xixtxixr&buse

Sana ait bütünüm :)))
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
1.183
2
116
Adıyaman
[FONT="Comic Sans MS"]Beyaz yatak odası tak.(inci beyazı)
Pembe yatak örtüsü
Beyaz-pembe perde
Pembe perde süsü
Halılar da Beyaz olsun istiyorum ama kararsızım

yatak odasını takımını evlilik hazırlığı bölümünde alacağımız mobilyaların resmini koyalım başlığında buldum onu yaptırmayı düşünüyorum bir kaç değişiklikle
[/FONT]

ytk6921asc3.jpg

işte arkadaşlar burda ki beyaz takım 2 de çok güzel sizce bunlar nasıl ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu değil Tuanacım gönderdiğim link de pembeli yatak örtüsü var
Ben bu takımı gördüm Arstil de
siyah kısımları camdan yapılmış güzel birtakım öz.dolabı çok kullanışlı

şimdi beyaz al aksesuarları sıkılınca her renk beyaza uyacağı için sıkıntı çekmezsinn..benimde beyazz toz derdin olmaz ve girince odaya huzur buluyorsun beyazzda...sevgiler..

şimdi beyaz al aksesuarları sıkılınca her renk beyaza uyacağı için sıkıntı çekmezsinn..benimde beyazz toz derdin olmaz ve girince odaya huzur buluyorsun beyazzda...sevgiler..

evet yaaaa harika bir fikir bende oda karanlık gözükmesin içim açılsın odaya girdiğimde o yüzden beyaz istiyordum sizin söyledikleriniz de yaparım değişiklik olur :teytey:a.s.:dance:

ytk6921asc3.jpg

işte arkadaşlar burda ki beyaz takım 2 de çok güzel sizce bunlar nasıl ?

Ben bu takımın siparişini verdim :) tüllerimi beyazlı uçları boncuklu düşünüyorum boncuklar pembe olacak.yatak örtüsü pembeli beyazlı halıya karar veremedim avizem de pembe yağmur damlası taşlı..Allah herkesin gönlüne göre versin

güle güle kullan canım süpermiş..ne kadar acabaa fiyatı?? halıda pembeli beyazlı olabilir biraz halı araştırr bencee görünce fikirler çok değişiyorr..

[FONT="Comic Sans MS"]Beyaz yatak odası tak.(inci beyazı)
Pembe yatak örtüsü
Beyaz-pembe perde
Pembe perde süsü
Halılar da Beyaz olsun istiyorum ama kararsızım

yatak odasını takımını evlilik hazırlığı bölümünde alacağımız mobilyaların resmini koyalım başlığında buldum onu yaptırmayı düşünüyorum bir kaç değişiklikle
[/FONT]
benim yatak odam tamı tamına anlattığın gibi ve her gören değiştirirsem kesin böyle yaparım diyo..

hatta burda oturalım yaa dien bie var :))

şiddetle tavsiye ediyorum mobilyan beyaz akşa agaç oksun
çok ferah çok rahat toz derdin yok
her renk yatak örtüsüne uyar ben mürüdm rendi kullandım
18a182c9e0.jpg

481e2c4ff7.jpg

perdelrimde mürdüm renginde duvarları lila yaptık
odayı oldugundan büyük gösteriyor canım

güle güle kullan canım süpermiş..ne kadar acabaa fiyatı?? halıda pembeli beyazlı olabilir biraz halı araştırr bencee görünce fikirler çok değişiyorr..

Teşekkür ederim :)
modokoda sormuştuk 5800 TL nakit dediler..ben marangoza yaptırıyorum 4500 TL
Herkesin gönlüne göre olsun inş.

Canım süper olmuş yatak odası birr tavsiye vereyim resimleri yüklerken canım 800 600 seçersenn ekranda daha güzel görünüyor sevgiler..

Canım sende inşallah güle güle kullan canım iyi olmuş marangoza vermen çok akıllıcaa sevgilerr.

ah ben nasıl pişmanım koyu renk aldığıma :mymeka:
şimdiki aklım olsa krem alırdım beyaz da değil
çünkü bence beyaz da leke yapıyor
ama teknocugumun dediği doğru
mis gibi duruyor feraaaaaahhhhhhhh a.s

valla banyom ve yatak odam beyaz hiden daha önceki mutfağımda beyazz ne kir izi gösteriyor ne toz ben çok memnundaum ama akağaç kremlerdeee çok güzel renklerr toz kirr göstermezlerr.

Back