Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odasi gardirop ve baza

Minyon elif

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
41
21
26
Arkadaşlar ben odami değiştiricem ama odamin bi duvarina boydan boya dolap istiyorum çünkü eşyalarim çok hem bütün eşyalarimi rahatça toplicak bir dolap içine ayakkabilarimi falan koyucağim bir sürgülü dolap istiyorum bide baza istiyorum.baza biraz yüksek olmasi daha bana önerebileceğiniz güvenli internet siteleri varmi acaba kapıda ödemeli olursa daha iyi benim için

Önereceğim site yok, bu tarz işlerde gidip yerinde görerek anlaşmak taraftarıyım. Pek çok şehirde mobilya siteleri var, oralara göz atabilirsiniz...

Onun dışında baza yerine altını komple çekmece yaptırabilirsiniz. Yatağın her iki tarafı da açılmaya müsait olacaksa çekmece daha kullanışlı oluyor.

Dolabı bir duvara boydan boya yaptırmak çok iyi oluyor. İnternetten iç dizaynlarına bakabilirsiniz gömme dolapların. İçi iyi dizayn edilince çok daha kullanışlı olur.

Bu arada ayakkabılar gardropta kötü kokuya neden olmaz mı?

Önereceğim site yok, bu tarz işlerde gidip yerinde görerek anlaşmak taraftarıyım. Pek çok şehirde mobilya siteleri var, oralara göz atabilirsiniz...

Onun dışında baza yerine altını komple çekmece yaptırabilirsiniz. Yatağın her iki tarafı da açılmaya müsait olacaksa çekmece daha kullanışlı oluyor.

Dolabı bir duvara boydan boya yaptırmak çok iyi oluyor. İnternetten iç dizaynlarına bakabilirsiniz gömme dolapların. İçi iyi dizayn edilince çok daha kullanışlı olur.

Bu arada ayakkabılar gardropta kötü kokuya neden olmaz mı?

Baza aldınız mı ? Almadınızsa ben Yataştan marinel baza aldım hiç kurulmadı kutusu ile mağazada kemik rengi beyaza yakın isterseniz uygun fiyata gönderebilirim. Model olarak baza bu model renk kemik 180/200

Eklentiler

• B296DC5D-FCB8-4DE2-A9BB-96E0E0B03417.jpeg
    B296DC5D-FCB8-4DE2-A9BB-96E0E0B03417.jpeg
    41,7 KB · Görüntüleme: 174
Merhaba, evimizdeki yatak odası takımı kahverengi mobilyalardan oluşuyor. Odaya ek olarak bir dolap yaptırmak istiyoruz fakat yeni dolabın açık renk olmasını istiyoruz. Kahverengi mobilyaların olduğu odada krem rengi veya daha açık renk bir dolap olsa kötü bir görüntü verir mi ? Fikirlerinizi alabilir miyim ?

X