Yatak odası Fantazileriniz var mı. Özellikle evliler

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
Kelepçe, oyunlar falan renk katıyor musunuz . Eğlenceli hal alıyor mu. Bizde almayı düşünüyoruzda farklılık olsun diye. Satılanlar içinde neler var neler vışşş. Kesin vardır işe yarayan da bekarlar da kullanıyordur elbet. Ama bana evliler lazım helede çocuklular

Farklı şeyler deniyoruz ama henüz oyuncak vs almaya geçmedik bende şu ahşap jenga gibi oluyor ya üzerinde sex ile ilgili görevler yazıyor ona taktım almaya niyetim var

Fantazi kartları var trendyolda onlardan almayı düşünüyorum, doğruluk cesaretlik oyunu da var hepsinin kartları çok güzel farklı farklı fanteziler var içinde, kelepçe almayı da düşünüyorum farklı şeyler renk katar hayatımıza eşimizle olan bagimizida güçlendirir diye düşünüyorum,hamileyim ama libidom baya yukseklerde

Fantezi kartları güzel olabilir ben de düşünüyorum. Bir de ben domine edilmeyi ve sert ilişkiyi seviyorum. Tasma almayı düşünüyorum kendim için.

Bir de butt plug olayını merak ediyorum yalan değil kuyruk gibi olanlarından.

Vay vay vay. Yinede aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…