Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odammmm bir ömür bizimle kal <3

BaLsUu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
412
4
96
37
Ankara
Bizim yatak odamız da bu :16: Hem azıcık yaşımıza uygun olsun dedik genç işi hem de birazcık farklı olsun dedik hem de azıcık doğal ahşap olsun istedik hepsi oldu hepsi o bizim olduuuuu seviyoruz onu biz :16:
$20133136bc36a24-2cf5-437b-a19d-781c218a60d2.webp$20127318ac9c091-9874-4c75-86b9-97f10031e272.webp$2013313d0a1d48b-68f4-4d56-81ce-8054c855dded.webp$2013313a17fa891-f33c-4759-8b79-7bab367e1ff9.webp$201273133a7bcd8-5847-47cd-941e-f6171ebd39bf.webp

güzel bir seçim bende bunu beğeniyorum bi arkadaş daha almıştı bunun aynısını ahşap beyaz olması çok ferahlatıcı çok güzel aşkla kullanın canım

güzel bir seçim bende bunu beğeniyorum bi arkadaş daha almıştı bunun aynısını ahşap beyaz olması çok ferahlatıcı çok güzel aşkla kullanın canım

kansucum o arkadaşın normal hayattan bir arkadaşın mı yine bu siteden mi? Ben çeyizim bölümünde yine paylaşmıştım bunu sen orada da güzel yorumlarını paylaşmıştın benimle ama acaba onu mu diyor dedim :34:

kansucum o arkadaşın normal hayattan bir arkadaşın mı yine bu siteden mi? Ben çeyizim bölümünde yine paylaşmıştım bunu sen orada da güzel yorumlarını paylaşmıştın benimle ama acaba onu mu diyor dedim :34:

olabilir hayatım sen olabilirsin o halde evet eski cevaplarıma baksam bilirim ben çok beğendim

Güle güle kullanın markası ve fiyatı ne kadar acaba bu ara bu takımın popülaritesi arttı :1:

Güle güle kullanın markası ve fiyatı ne kadar acaba bu ara bu takımın popülaritesi arttı :1:
başka kimde var ? forumda bi kez daha ben paylaşmıştım ilk eşyalarımız bunlar diye bi konuda başka paylaşan da mı var :27: Canım alfemodan aldık o zaman 5000 yada 4600 liraya aldık galiba tam hatırlamıyorum çünkü herşeyi ordan aldık. şimdi durumlar ne bilmiyorum ama.

Son düzenleme:
başka kimde var ? forumda bi kez daha ben paylaşmıştım ilk eşyalarımız bunlar diye bi konuda başka paylaşan da mı var :27: Canım alfemodan aldık o zaman 5000 yada 4600 liraya aldık galiba tam hatırlamıyorum çünkü herşeyi ordan aldık. şimdi durumlar ne bilmiyorum ama.

Forumda da gördüm sanki o zaman sizdiniz :1: bide arkadaşlarımdan da bakanlar var ben masanın detayını çok beğendm ya orası da bi dolap gibi galiba güle güle kullan o masalarda inşallah mutlu mesut yemekleriniz olur...

evet canım o da benim hepsi benim :27: evet masanın altı dolap ne işe yarar bilmiyorum ama güzel düşünmüşler :1: en güzelleri senin olsun inşallaaah

evet canım o da benim hepsi benim :27: evet masanın altı dolap ne işe yarar bilmiyorum ama güzel düşünmüşler :1: en güzelleri senin olsun inşallaaah

yer bulamazsan kullanmadığın hediye gelen borcamları oraya koyarsın bi eve en çok gelen hediye borcam oluyo :1:

Sağol cnm ya benimde erkek arkdşm askerde seneye olcak bu telaşlar inşallah ...bende böyle fikir ediniyorum ama zevkin çok güzel cnm

yer bulamazsan kullanmadığın hediye gelen borcamları oraya koyarsın bi eve en çok gelen hediye borcam oluyo :1:

Sağol cnm ya benimde erkek arkdşm askerde seneye olcak bu telaşlar inşallah ...bende böyle fikir ediniyorum ama zevkin çok güzel cnm

canım sağolasın inşallah sen de hayırlısıyla yaşarsın tatlı telaşlar bu telaşlar bizim henüz nişan falan yok ortada biz sıkışmayalım diye erken başladık zevkini çıkarıyoruz bu işlerin ama bu ara nişan falan olur diye düşünüyoruz bakalım. Doğru söylüyorsun bi de Borcam gerçeği var dimi :50: Valla ben evde kullanmadığım ne varsa elden çıkartma taraftarıyım öyle hiiiç kullanılmayan şeyleri saklayabileceğimi sanmıyorum. Hediyenin küçüğü büyüğü olmaz tabiki de düşünüp getiren için söylemiyorum ama orası benim evim ve ben her köşesinde rahat etmek istemiyorum kullanmadığım toplu iğneyi bile elden çıkaracağım ben . Dolaplarımı ıvır zıvırla dolduramam . O dolaba belki masa örtülerimi koyarım diye düşündüm :34:

Back
X