Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel bir seçim bende bunu beğeniyorum bi arkadaş daha almıştı bunun aynısını ahşap beyaz olması çok ferahlatıcı çok güzel aşkla kullanın canım
kansucum o arkadaşın normal hayattan bir arkadaşın mı yine bu siteden mi? Ben çeyizim bölümünde yine paylaşmıştım bunu sen orada da güzel yorumlarını paylaşmıştın benimle ama acaba onu mu diyor dedim![]()
olabilir hayatım sen olabilirsin o halde evet eski cevaplarıma baksam bilirim ben çok beğendim
başka kimde var ? forumda bi kez daha ben paylaşmıştım ilk eşyalarımız bunlar diye bi konuda başka paylaşan da mı varGüle güle kullanın markası ve fiyatı ne kadar acaba bu ara bu takımın popülaritesi arttı![]()
başka kimde var ? forumda bi kez daha ben paylaşmıştım ilk eşyalarımız bunlar diye bi konuda başka paylaşan da mı varCanım alfemodan aldık o zaman 5000 yada 4600 liraya aldık galiba tam hatırlamıyorum çünkü herşeyi ordan aldık. şimdi durumlar ne bilmiyorum ama.
evet canım o da benim hepsi benimevet masanın altı dolap ne işe yarar bilmiyorum ama güzel düşünmüşler
en güzelleri senin olsun inşallaaah
yer bulamazsan kullanmadığın hediye gelen borcamları oraya koyarsın bi eve en çok gelen hediye borcam oluyo![]()
Sağol cnm ya benimde erkek arkdşm askerde seneye olcak bu telaşlar inşallah ...bende böyle fikir ediniyorum ama zevkin çok güzel cnm
Çok zarif ben beğendim :)