Yatak odamız sadece uyku odası oldu

essitalopram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
128
1
Antidepresan kullanmaya başladığımdan beridir cinsel istek diye birşey kalmadı. İlacı kullanmazsam çok depresif huysuz ve sinirli oluyorum, kullanırsamda libido sıfıra iniyor. Eşim anlayış gösteriyor ama anlayış anlayış bir yere kadar bir gün isyan bayrağını çekecek diye korkuyorum. Birbirimizi çok seviyoruz ama ona eziyet ettiğimi düşünüyorum. Benimle benzer durumları yaşayan kimse varmı, varsa neler yapıyorunuz bu durumu düzeltmek için?

Canim neden antidepresan kullaniyorsun?
Niye bu kadar huysuz ve sinirlisin? Yani kullanmadan sporla falan idare edip kendini daha saglikli hissedebilirsin.
Ne olursa olsun bu gibi ilaclara karsiyim. Türkiye`de moda olmus icmeyen yok gibi.
Bence bu durumunu sporlada gecirebilirsin. Hemde kendini daha zinde ve kafani daha bosaltmis hissedersin.
Cünkü spordan sonra vücut endorfin ve serotonin hormonlari salgilar ve insan kendisini yeniden dogmus gibi hisseder. Ben sahsen yüzmeye giderim, kus tüyü gibi hafif dönerim evime.

cnm bu ilaçların yan etkisinden kaynaklanıyor ilacı bırakınca düzelir. sorun ne bilmiyorum ama sadece sinir çin kullanıyorsa bitkisel çaylar ve karışımlarda kullanablirisn kendinşi şartlandırma bence ilaçlara.. biraz kendine gelmee çalış sonrasında başarırsın zaten..

evet bu ne oldugu belirsiz ilaclar:ecrin_bebek:yapiyor bunlari ben kurtuldum igrenc bir durum gerckten evlilikte yatak odasi cok önemli doktorunla konus saglik herseyden önemli ben kurtuldum su an hersey normal

Doktorumla konuştum zamanında bu konuyu, aşağı yukarı hepsinde bu yan etki varmış. 10 mglık etken maddesi essitalopram olan bir ilaç kullanıyorum (ilaç adı vermek yasak o yüzden böyle yazıyorum), bu ilaç sayesinde normal ve mutlu bir insan olabiliyorum. . Bizde genetik olarak depresyon ve anksiyeteye yatkınlık var, çok zor bir çocukluk ve ilk gençlik dönemi geçirdim. Bipolar bozukluk yaşadım, iyileştim vs. O kadar basit değil yani durumum. Strese aşırı duyarlıyım ve stres eşiğim çok düşük. İlacı bırakmayı çok denedim, ilacı bırakır bırakmaz libido konusunda tamamen düzeliyorum ama bu sefer çevremdekileri kırıyorum ve depresif bir duygu durumuna giriyorum. Bu ilaç olmadan serotonin salgılayamıyor sanırım bünyem. İlaç değişikliği yapsak düzelirmi ki? Antidepresan kullanıp da cinsel yönden aktif bayanlar var mı sitede?

Yatışmak için antidepresan harici bitkisel kürler vs. uygulayamıyorsanız yani antidepresan etkisini gösteremiyorlarsa, libido konusu için bitkisel kürler veya gıdaları özenli tüketebilirsinz belki faydası olur, araştırıp deneseniz ya da önce Dr unuza danışsanız...:sm_confused:

denenmiş doğal yollu istek arttırıcı bir tarif biliyor musunuz? Ben araştırdım bulamadım, bir de sizlere danışayım dedim.:kedi:

denenmiş doğal yollu istek arttırıcı bir tarif biliyor musunuz? Ben araştırdım bulamadım, bir de sizlere danışayım dedim.:kedi:

Açıkçası bende bilmiyorum tarif olarak fakat zaman zaman tv lerde falan yer alıyor bunlar bitki uzmanları kürler falan veriyor bilirsiniz...birkaç kez denk gelmiştim ama içerik olarak size şu tariftir diyebilceğim bir tarif yok.Sizin için bende bakınıcam internette... kaydirigubbakcemile5

X