canım çok güzel olmuş bravo vallahi hemde 85 ytl ye süper olmuş gerçekten lila çok hoş olmuş eşin hiç kızmasın sana bence hem hesaplı hemde şık bi yatak odanız olmuşalkisalkisalkisalkisalkisalkis
önemli değil canım sen bilirsin,önemli olan senin zevkin.ama duvardaki papatyaların renginde kırlentler koyarsan yine daha şık görünür bayanssulusmile
iyi tamam onuda koymucan anladım alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 karışmıyorum
Canım 1 milyoncularda satılan kağıtlarla mobilyalarını beyaza kaplarsan odanın şıklığı tamamlanır. Bence denemekte fayda var, metresi 1TL zaten :) Lila ile beyaza bayılıyorum şahsen.
perde kısa kalmıs bıraz daha uzun olabılırdı bırde tek eksık yatak başlığının değişmesi butun odanın düzeninin bir anda degıstırır elınıze saglık
teşekkürler tanrıca-zehraist-cihad. beğendiğinize sevindim. :)
tanrıca o saat ışıklı aynı zamanda, geceleri çok iyi oluyor, tuşuna basıyorsun ekran aydınlanıyor. e, malum oğluşum sayesinde baykuş gibiyiz. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile ben de çok severek almıştım onu. renkleri de cuk uydu odaya doğrusu.
seni nerelere götürdü bakalım.??
sevgiler..
walla süppersin:lepi: kaplama işini düşünüyordum zaten ama ne renk olabilir diye kara kara düşünüyordum doğrusu. bir de hani çıtalı falan deniyor sanırım, çerçeveli falan ya mobilya, becerebilir miyim acaba diyorum?? bir de çerçeve içlerini kaplamayı düşünmüştüm sadece, ama işte hangi renk olabilir diye karar veremiyordum. sanırım komple beyaz becerebilirsem çok çok süper olur kanaatindeyim bende..sositososito
cano inanırmısın taa ananemli günlere döndüm..ananem rahmetli oldu ve çok düşkündüm ona,o hep bu saatlerden kullanırdı ahh ahh zaman ne çabuk geçiyosun yaboshayallersmile
güle güle kullanın odanızı tatlım ben cidden çok beğendima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?