• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odamın yeni dekorasyonuna bir bakın!

happy_spk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
448
5
96
İstanbul
kızlar komple eve bir el atmıştık hatırlarsanız, eski yeni hali diye. şimdi baktıkça gözüme batan şeyleri sırasıyla ve fırsat buldukça yenilemeye, değiştirmeye devam ediyorum:)) ama bitmiyor mafoldumben walla eşim isyan bayrağını çekecek sonunda ama du bakalım ne zamankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile ben bile ne masrafçı hatunum yahu diye düşünüyorum bazen.. ama yine de hesaplısını bulmaya, evdekilerden de değerlendirmeler yapmaya çabalıyorum doğrusu.. o konuda takdir eder beni zaten lumunekankayizsmile

neyse uzattım:) resimlerde yenilenen şeyleri göreceksiniz. hepsini 85tl ye mal ettim..alkisalkisalkis buyrun bakalım beğenecek misiniz?

eski

yeni

Son düzenleme:
canım çok güzel olmuş bravo vallahi hemde 85 ytl ye süper olmuş gerçekten lila çok hoş olmuş eşin hiç kızmasın sana bence hem hesaplı hemde şık bi yatak odanız olmuşalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım güzel.huzurla uyuyun.ama herşey lila renginde. sana önerim,kontrast renk kombinesi kurman lazım.
yatağının örtüsünü,bordo rengi kullan.ya da, koyu bordoya yakın kırmızımsı bir örtü.
lila ve koyu kırmızı birbirine çok yakışan kontrast renklerdir.ayrıca duvardaki kullandığın süslerin rengiyle de fevkalade uyum sağlayacak.

emdev sağol canım önerin için ama bordo rengi pek sevmem, ayrıca bu rengi çoook severek ve seçerek:) aldım.. zaten amacım herşeyin uyumlu olmasıydı.

canım çok güzel olmuş bravo vallahi hemde 85 ytl ye süper olmuş gerçekten lila çok hoş olmuş eşin hiç kızmasın sana bence hem hesaplı hemde şık bi yatak odanız olmuşalkisalkisalkisalkisalkisalkis

teşekkür ederim canım. işin esprisi o tabii.. tek buraya harcamıyorum ya hoş.. :)) o fiyatı duyunca dalgasını geçiyor benle hep, aman yavaş yavaş harcasaydın falan diye:)) ben biraz ucuzcuyumdur da ona görekaydirigubbakcemile3
ee, yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememişler.. hesabını bileceksin, hele ki bu devirde. değil mi??kaydirigubbakcemile5

önemli değil canım sen bilirsin,önemli olan senin zevkin.ama duvardaki papatyaların renginde kırlentler koyarsan yine daha şık görünür bayanssulusmile
iyi tamam onuda koymucan anladım alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 karışmıyorum

önemli değil canım sen bilirsin,önemli olan senin zevkin.ama duvardaki papatyaların renginde kırlentler koyarsan yine daha şık görünür bayanssulusmile
iyi tamam onuda koymucan anladım alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 karışmıyorum

yoo:olmaz: kırlent olayım eksik farkındayım:)) bak onu yapacağım.. al bir masraf daaha çıktı iştesırnaşık şey yazarken bile elim titredi:roflol: o yastığı rengi uygun diye öylesine koydum..

işte yurdum kadınıalkisalkisalkis
helal olsun sana çok güzel olmuş,allah ağız tadı versin önemli olanda oa.s.
bu arada saatin çok nostaljik beni uzaklara götürdüboshayallersmile

teşekkürler tanrıca-zehraist-cihad. beğendiğinize sevindim. :)
tanrıca o saat ışıklı aynı zamanda, geceleri çok iyi oluyor, tuşuna basıyorsun ekran aydınlanıyor. e, malum oğluşum sayesinde baykuş gibiyiz. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile ben de çok severek almıştım onu. renkleri de cuk uydu odaya doğrusu.
seni nerelere götürdü bakalım.??
sevgiler..

perde kısa kalmıs bıraz daha uzun olabılırdı bırde tek eksık yatak başlığının değişmesi butun odanın düzeninin bir anda degıstırır elınıze saglık

çok şirin gözküyor ama keşke lila perde uzun olsaydı az daha .. farklı bir hava verebilirdi..:)
agız tadıyla oturun inş.

Canım 1 milyoncularda satılan kağıtlarla mobilyalarını beyaza kaplarsan odanın şıklığı tamamlanır. Bence denemekte fayda var, metresi 1TL zaten :) Lila ile beyaza bayılıyorum şahsen.

Canım 1 milyoncularda satılan kağıtlarla mobilyalarını beyaza kaplarsan odanın şıklığı tamamlanır. Bence denemekte fayda var, metresi 1TL zaten :) Lila ile beyaza bayılıyorum şahsen.

walla süppersin:lepi: kaplama işini düşünüyordum zaten ama ne renk olabilir diye kara kara düşünüyordum doğrusu. bir de hani çıtalı falan deniyor sanırım, çerçeveli falan ya mobilya, becerebilir miyim acaba diyorum?? bir de çerçeve içlerini kaplamayı düşünmüştüm sadece, ama işte hangi renk olabilir diye karar veremiyordum. sanırım komple beyaz becerebilirsem çok çok süper olur kanaatindeyim bende..sositososito

perde kısa kalmıs bıraz daha uzun olabılırdı bırde tek eksık yatak başlığının değişmesi butun odanın düzeninin bir anda degıstırır elınıze saglık

kızlar çok objektifsiniz sağolun.. perdeyi takar takmaz aa çok kısa oldubilmiyorumkismile keşke biraz daha uzun olsaydı dedim bende. tabii fikirler döndü hemen kafamda. altına mor bir kumaştan fırfır gibi bir şey eklenebilir, eski perdemiz 2 kanattı bu tek parça ve üstü modelsiz. bunu ikiye kesip yine 2 kanat elde edebilirim, ve başka parça ile de üste bir hareket verilebilir. tabii bunları ben yapamamkaydirigubbakcemile3 annemin ellerinden öpecek yüksek ihtimalle..hihoyyyt
yatak başlığını da ist89'un ve senin süpper fikrinle beyaza kaplayabilirim.. bu harika olacak!!!!! yapınca eklerim.. sabırsızlandım şimdi bakındelikafadulden:içelim:

teşekkürler tanrıca-zehraist-cihad. beğendiğinize sevindim. :)
tanrıca o saat ışıklı aynı zamanda, geceleri çok iyi oluyor, tuşuna basıyorsun ekran aydınlanıyor. e, malum oğluşum sayesinde baykuş gibiyiz. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile ben de çok severek almıştım onu. renkleri de cuk uydu odaya doğrusu.
seni nerelere götürdü bakalım.??
sevgiler..

cano inanırmısın taa ananemli günlere döndüm..ananem rahmetli oldu ve çok düşkündüm ona,o hep bu saatlerden kullanırdı ahh ahh zaman ne çabuk geçiyosun yaboshayallersmile
güle güle kullanın odanızı tatlım ben cidden çok beğendima.s.

walla süppersin:lepi: kaplama işini düşünüyordum zaten ama ne renk olabilir diye kara kara düşünüyordum doğrusu. bir de hani çıtalı falan deniyor sanırım, çerçeveli falan ya mobilya, becerebilir miyim acaba diyorum?? bir de çerçeve içlerini kaplamayı düşünmüştüm sadece, ama işte hangi renk olabilir diye karar veremiyordum. sanırım komple beyaz becerebilirsem çok çok süper olur kanaatindeyim bende..sositososito

Çerçeveler biraz uğraştıracak ama bizde bu azim olduktan sonra onları da halledersin. Nasılsa acelesi yok, vakit buldukça çerçeveli kısımları da tamamlarsın bence. Beyaz kağıtlar dikkatli bakınca mobilya dokusuna sahip ya, ondan süper duruyor. Ben bile heyecanlandım valla sabırsızlıkla bekliyorum kaydirigubbakcemile5

Evde yapilan degisiklikler o kadar insani rahatlatirki,insanin hayatina yeni heyecanlar katar.Ben evi sürekli ayni görmektense ara sira digisik bisey almayi cok seviyorum.Güle güle kullanin.

cano inanırmısın taa ananemli günlere döndüm..ananem rahmetli oldu ve çok düşkündüm ona,o hep bu saatlerden kullanırdı ahh ahh zaman ne çabuk geçiyosun yaboshayallersmile
güle güle kullanın odanızı tatlım ben cidden çok beğendima.s.

Allah rahmet etsin canım. üzüldüm şimdi bak! :gitme:
beğenin için de teşekkürler.

Back
X